Herkes Sever Gölbaşı Senin İçin Ölür

Ankara’nın diğer ilçeleri ve parti teşkilatlarının yanında Gölbaşı AK parti ilçe teşkilatı miting meydanına astığı duygusal pankart mesajıyla en dikkat çekici İlçe teşkilatı oldu.

Herkes Sever Gölbaşı Senin İçin Ölür

Ankara bu güne kadar tarihinin görülmemiş en büyük mitingini gördü.”Milli iradeye saygı “ Sincan mitinginde partili,partisiz olsun on binlerce insan hem başbakanı dinlemek hem de “gezi parkı” eylemlerine karşılık vermek amacıyla tek yürek oldu.

Ak Parti İlçe Teşkilatı da tam kadro Sincan’dan yapılan mitinge katıldı. Gölbaşı’ndan binlerce kişi Sincan’da yapılan büyük mitinge katılırken, mitinge Gölbaşı teşkilatı tezüratları ve sloganları ile damgasını vurdu.

On binlerce insanın destek verip katıldığı mitinge İlçe başkanı Osman Karaaslan,Gölbaşı ilçe teşkilatı,seçmenler,parti üyeleri ve Gölbaşılı  vatandaşlar  destek verdi. Ankara’nın diğer ilçeleri ve parti teşkilatlarının yanında Gölbaşı AK parti ilçe teşkilatı miting meydanına astığı duygusal pankart mesajıyla en dikkat çekici İlçe teşkilatı oldu.

“HERKES SEVER,GÖLBAŞI SENİN İÇİN ÖLÜR BAŞBAKANIM” mesajı duygusal en anlamlı pankart şeçilirken ,Kalabalık ve yağmura rağmen Gölbaşılılar Başbakanın konuşmasını sonuna kadar dinleyerek miting alanını terk etmediler.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2013, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER