Eğitim kurumuna hayırseverlerden destek

Ali Güder Çok Programlı Lisesi’ne destek olan hayırseverlere Kaymakam Zengin'den plaket

Eğitim kurumuna hayırseverlerden destek
 Gölbaşı Karagedik Mahallesi’nde bulunan Ali Güder Çok Programlı Lise binasının dış cephe montalama işini üstlenen Belde Belediye eski başkanı Ahmet Dinç ile binanın iç mekan yenileme işleri için malzeme desteği bulunan iş adamı İsmet Kılıç ve Erdoğan Yüksel’e İlçe Kaymakamı Raşit Zengin tarafından plaket verildi.  Düzenlenen törenee İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut, Şube Müdürü Hatice Şap, Yunus Emre Camii Deneği Başkanı Av.Hayrullah Başer, Lise Müdürü Yaşar Çiftçi ve öğretmenler de katıldı.

Kaymakam Zengin, yapılan destek ile ilgili olarak yaptığı konuşmasında “Okullarımız, eğitim kurumlarımız zaman zaman hayırseverlerimizin yapmış oldukları desteklerle daha da zenginleşiyor ve güzelleşiyor. Geriye bu hayırlarımız kalıyor. Ben hepinize bu katkılarınızdan dolayı çok çok teşekkür ederim” dedi.

Lise binasının dış cephe montalama işini üstlenen Ahmet Dinç de “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların daha da rahat bir ortamda öğrenim görmeleri  bizi de mutlu etmiştir. Belediye Başkanı olduğum dönemde bu işi yapma fırsatı bulamamıştım. Bugün kısmet oldu. Büyüklerimiz adına yapmış olduğumuz bu hayrın kabul olunmasını Yüce Allah’tan diliyorum” şeklinde konuştu.

İş Adamları İsmet kılıç ve Erdoğan Yüksel ise verdikleri destekten mutluluk duyduklarını belirterek, ‘eğitim kurumlarına destek vermek bizim için gurur vericidir. İnşallah bu desteklerimiz elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince devam edecektir” dediler. Tören toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2013, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER