7. GÜNDE METİN ŞENTÜRK VE DEMET AKALIN RÜZGARI

“Büyük Ankara Festivali”nin 7. Günü’nde düzenlenen konserde Udi Sanatçı Metin Şentürk ve Pop Müziğin gözde sanatçısı Demet Akalın Ankaralıları coşturdular.

7. GÜNDE METİN ŞENTÜRK VE DEMET AKALIN RÜZGARI
 Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Uluslararası “Büyük Ankara Festivali”, Atatürk Kültür Merkezi (eski Hipodrom) alanında 7. kez Başkentlileri bir araya getirdi. “Büyük Ankara Festivali” hafta sonunu değerlendiren Ankaralılarla tarihi bir kalabalık yaşadı.

İlk günden beri ziyaretçilerin eksik olmadığı “Büyük Ankara Festivali”nin 7. Günü’nde düzenlenen konserde Udi Sanatçı Metin Şentürk ve Pop Müziğin gözde sanatçısı Demet Akalın Ankaralıları coşturdular.

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın sunuculuğunu yaptığı “Büyük Ankara Festivali”nin konser saatinde ilk sahneye çıkan isim Metin Şentürk oldu. Metin Şentürk “Kadehinde zehir olsa” ile başladığı konserini zaman zaman seyirci ile kurduğu sıcak diyaloglarla sürdürdü.

 

-ŞENTÜRK COŞKULU KALABALIK İLE MUTLU OLDU

“Uzun zamandır böylesine bir coşku, böylesine muhteşem bir kalabalık hissetmemiştim” diyen görme engelli sanatçı Metin Şentürk konsere gösterilen ilgiden duyduğu mutluluğu Ankaralılara teşekkür ederek gösterdi. Şentürk şarkı arasında da birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan şu günlerde Ankaralılarla birlikte “Kırmızı beyaz, canım Türkiyem” diye tempo tuttu.

Konserine, “Her ayrılık bir vurgun”“Bir kızıl goncaya benzer dudağın”, “Gülü susuz seni aşksız bırakmam”, “Çile bülbülüm”, “Yalnızım dostlarım”“Sen ağlama” adlı şarkılarla devam eden Metin Şentürk’e Ankaralılar da eşlik etti.

“Fesuphanallah” ile konserine devam eden Metin Şentürk zaman zaman ud’unu konuşturdu. Şentürk konserini, “Doymadım doyamadım”“Atalım mı arap kızı vay vay”,“Ararım seni her yerde”“İsyan”, “Kaderimin oyunu”, “Gündüzüm seninle”, “Yıldızların altında”, “Saçlarını yol getir”, “Leylim ley” adlı şarkı ve türkülerle tamamladı.

 

-AKALIN COŞTURDU

Sahneye dans grubunun gösterisi ile birlikte çıkan Demet Akalın da hareketli parçaları ile Ankaralıları coşturdu. “Arkasına bakmadan çekip giden birisi var” ile konserine başlayan Demet Akalın şarkının sonunda, “Ankara’da çok çalıştığım için kendimi Ankaralı gibi hissediyorum” dedi.

Hareketli parçalarına, “Seninle bir o yana bir bu yana” adlı şarkısı ile devam eden Akalın konserini, “Evli mutlu”, “Canım çıktı ağlamaktan”, “Aşkın açamadığı kapı” gibi hareketli şarkılarla sürdürdü.

 

-DANS VE VOKAL GRUBU BEĞENİLDİ

Akalın “Yaralıyım”, “Haydi söyle”, “Nankör kedi” adlı şarkılarla konserine “romantizm molası”  verirken “Ankara’nın bağları” ile coşkuyu ve tempoyu yine arttırdı. “Bebek” adlı şarkısı ile konserine devam eden Demet Akalın vokalistlerine de zaman zaman mikrofonu vererek genç yeteneklere de fırsat verdi.

Akalın konserinde seyircilerden gelen istekler doğrultusunda “Kader diyemezsin” gibi klasik şarkılar da okudu. Kıvrak danslarıyla sahnede hiç durmayan Demet Akalın, “Aşk gözünü açtı”, “Çanta”, “Afedersin”, “Tecrübe” adlı hareketli şarkıları ile konserini tamamladı. Seyircilerden büyük alkış alan Akalın ile birlikte dans ve vokal grubu da göz doldurdu.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2013, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER