Aksoy “Gölbaşı’nda üç hilal dalgalanmaya devam edecek”

Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy; 2014 yerel seçimleri için iddialı açıklamalar yaptı.

Aksoy “Gölbaşı’nda üç hilal dalgalanmaya devam edecek”

 

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, 100 kişilik bir katılımla gerçekleştirilen mahalle ve köy temsilcilerinin sertifikalarının verilmesi nedeniyle düzenlenen yemekli toplantıda konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, “2009 seçimlerinde Gölbaşı burçlarına diktiğimiz üç hilali, teşkilatımız 2014 seçimlerinde de bulunduğu yerde dalgalandırmaya devam edecek” dedi.

100 kişilik bir katılımla gerçekleştirilen mahalle ve köy temsilcilerinin sertifikalarının verilmesi nedeniyle düzenlenen yemekli toplantıda konuşan İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, sertifikalarını alan temsilcilere bulundukları yerde ilçe başkanını temsil ettiklerini hatırlatarak “Tüm teşkilat mensupları olarak el ele vereceğiz” diye konuştu.

Sertifika törenine MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı ve Bülent Varal ile Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla, MHP Gölbaşı İlçe yöneticileri ile mahalle ve köy temsilcileri katıldı.

Yemeğin ardından köy ve mahalle temsilcilerine sertifikaları verildi. Sertifika verme töreninde kısa bir konuşma yapan MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı, Gölbaşı teşkilatına övgüler yağdırırken, katılım ve katkılarından dolayı herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2013, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER