İncek’e dev spor ve kültür merkezi

Odabaşı, İncek’e yakışır kültür ve spor merkezinin temelini 6 Temmuz Cumartesi günü atacakları müjdesini verdi.

İncek’e dev spor  ve kültür merkezi
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, İncek’e yakışır kültür ve spor merkezinin temelini 6 Temmuz Cumartesi günü atacakları müjdesini verdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, İncek’e yakışır kültür ve spor merkezinin temelini 6 Temmuz Cumartesi günü öğle namazına müteakiben atacakları müjdesini verdi. Başkan Odabaşı, “Ankara’mızın parlayan yıldızı Gölbaşı’nın yükselen mahallelerinden İncek’te 7212 metrekare alanda yapılacak dev sosyo kültürel merkeze ilk harcı Cumartesi günü koyacağız” dedi.

“SIRA İNCEK’E GELDİ”

Her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında sıranın İncek’e geldiğini bildiren Başkan Odabaşı, tesisin yapımının bu yılın sonlarına doğru tamamlanarak açılmasını planladıklarını söyledi. Odabaşı, “Mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda projelendirilen tesisimiz bölgedeki ihtiyacı fazlasıyla karşılayacak niteliktedir. Vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamını düzenli bir şekilde sürdürebilmesi ve sosyal etkinliklerini konforlu bir şekilde yapabilmesi amacıyla İncek’e yakışır, nezih bir tesis yapılması planlanmıştır” diye konuştu.

MODERN MİMARİ ÇİZGİ

Modern mimari çizgilerle tasarlanan spor ve kültür merkezi, İncek Bulvarı üzerindeki Amerikan Kültür Kolejinin yanındaki 7212 m2’lik alanın içinde yapılacak. Toplam alanı 1500 m2’lik kültür merkezinde 2620 m2 yeşil alan, 2300 m2 otopark, 620 m2 yol, 170 m2 kaldırım, 35 m2 çocuk oyun parkı bulunuyor. Tesiste bay, bayan ve engelli wc’ler, soyunma odaları, fitness center, bebek bakım odası, ofisler, idari ofisler, mescit, danışma, mutfak, bulaşıkhane, çocuk oyun odası, cafe, gelin odası, sahne hazırlanma odası, sahne, 3330 m2’lik çok amaçlı düğün ve etkinlik salonu bulunacak.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2013, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER