Necati Koçak adaylığını açıkladı

MHP eski ilçe başkanı ve belediye başkan yardımcısı Necati Koçak düzenlediği basın açıklaması ile aday adaylığını açıkladı.

Necati Koçak adaylığını açıkladı

MHP İlçe eski başkanı ve belediye başkan yardımcısı Necati Koçak Gölbaşı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmen açıkladı.

BEN DEĞİL BİZ
Aday adaylığını resmen ilan eden Necati Koçak, basın açıklamasında Gölbaşı Belediyesi yönetimine ağır eleştirilerde bulundu. İsim vermeden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı eleştiren Koçak “Teşkilatımızın yalnızlığı, Gölbaşımızdan ve ocaklarımızdan yetişen hizmetin en iyisini üretebilecek fidanlarımızın görmezden gelinmesi ve dışarıdan gelen yöneticilerin halkımızı ve teşkilatımıza hezimeti, biz değil, ben varım mantığı ile ülkücü hareketin öncüsü olarak beni aday adaylığına teşvik etmiştir” dedi.

AİLE POLİTİKASI YÜRÜTÜLÜYOR
Necati Koçak yapmış olduğu basın açıklamasında belediye yönetiminin partinin anlayışından uzak olduğunun altını çizerek ‘’Sayın genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli  ülkücülerin devlet yönetiminde nasıl bir yönetim anlayışı serileceklerini net bir şekilde ‘’önce Ülkem, sonra partim ve sonra biz olarak bizzat 16 yıllık devlet ve parti yönetimindeki uygulaması ile ortaya koymuştur. Ancak bugün burada bulunmamızın neticesinden de anlaşılacağı üzere mevcut belediye yönetimindeki anlayışın  bu ilke ve yönetim anlayışından uzak hatta tam tersi bir yapı oluşturmakla birlikte aile politikası oluşturma gayreti içerisinde olduğu aşikardır’’şeklinde konuştu.

4 YILDA 7 İMAR MÜDÜRÜ
Mevcut belediye yönetiminin bir önceki yönetimlere hizmet noktasında temel problemlere çözüm bulunamadığını dile getiren Koçak ‘’İlçemizin son yıllarda bütçecisinin 100 trilyonun üzerinde olması, Ankara’nın yüz ölçüm olarak en büyük ilçesi olması Gölbaşı'nın gelişimine, büyümesine, yeni istihdam alanlarının açılmasına kısacası, temel problemlerine çözüm bulunamamıştır’’diyerek çözümsüzlüğü kendi açılarından değerlendirerek ‘’çözümsüzlüğün temel noktası belediyeciliğin olmazsa olmazı olan  imar müdürlüğünde 4 yılda 7 tane imar müdürünün  ve 4 tane imardan sorumlu başkan yardımcısının gelip gitmesi ve bürokrasideki liyakat esasının göz önünde bulundurulmamasıdır.’’dedi.

 KİMSEYE VERİLMİŞ BİR SÖZ YOK
Kocak; İlçe, İl ve genel merkez yapılarının tamamıyla görüşmelerin sonucu Gölbaşı’nda kimseye verilmiş bir sözün olmadığını, her partinin bu yarışa katılabileceğini söyledi.

ADAYLIK AÇIKLAMASINA YOĞUN İLGİ
Koçak’ın aday adaylığını açıkladığı toplantıya, il genel meclis üyeleri Aydın Gülhan, Halil Yurtseven ve Fehmi Kandemir,  Bilal Apaydın, Ülkü Ocağı eski başkanı İdris Gülhan, Rıza Kuyrukçu, Münür Ballı, Bayram Özkan, Mecit Türkay, Ziya Bayram, Gökhan Koçak, İbrahim Pakoğlu, Uğur Okman, Terzi Yılmaz Atılan ile MHP İlçe yönetiminden Arif Çelik ve İbrahim Topsakal gibi isimlerin de Necati Koçak’ın davetine iştirak ettiği gözlendi.


Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2013, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER