Saadet ''Vira Bismillah'' Dedi

Milli Görüşcülerden birlik beraberlik mesajı...

Saadet ''Vira Bismillah'' Dedi

Karanfil Caddesi üzerinde Dostlar Pastanesi'nde gerçekleşen basın toplantısında İlçe Başkanı Ali Gülhan, belediye başkan adayı olacak kişiden beklentilerini sıraladıktan sonra parlamentoda bulunan bazı partilerin bile ulaşmakta zorlandığı aday adayı sayısı ile tokat gibi cevap verdi.

Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan aday adaylarının açıklandığı basın toplantısında tam altı isim birden kamuoyu ile paylaşıldı.

İŞTE O İSİMLER

Ahmet Ekinci:  Elektronik alanında Yüksek Lisans sahibi

Bahattin Sungur: Artı 5 Medya sahibi

Hamit Serdar Yılmaz: Avukat

Mehmet Mermer: Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi

Habip Düzcan: İlahiyatçı (Artvinli)

Yunus Aygünoğlu: Esnaf – Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi

Saadet Partisi Eski İlçe Başkanı Yaşar Aslan ise aday adaylığını açıklamadı ancak Bayburt’lu bir aday adayı çıkmaz ise joker Bayburtlu olarak aday adaylığını açıklayacağını söyledi.

İlçe Başkanı Ali Gülhan ise aday adaylarının açıklanmasının arsından bu defa Gölbaşı kazanacak sloganı ile başlattıkları seçim kampanyasının standını Vira Bismillah diyerek verdi.

Joker Aday Yaşar Aslan

Saadet Partisi’nin 6 aday adayı açıklamasının ardından, Ali Gülhan ‘’Milli görüşe hizmet etmek bir şereftir, bu dönemde  daha iyi şeylerin olacağına inanıyorum’’dedi. Basının sorularına yanıt veren Yaşar Aslan ise aday adayı olacağı düşüncesinin yer almasının fakat açıklanan isimlerin bu doğrultuda ilerlemesinin ardından  ‘’ Ben aday adaylarının içerisinde iki üç tane Bayburtlu aday adayının olmasını isterdim. Beklediğim noktada aday adayı gelmez ise konjonktürü ön planda tutarak strateji gereği Bayburtluları temsilen bende bir  fahri Bayburtlu olarak, gerekirse aday olurum dedi.Aday sayısı bunla kısıtlı değil açıklanmayan adaylar var en başarılı olacak olan,  içimizden aday adayı olarak çıkacaktır. Özetle Gölbaşı Saadet ile kazanacak'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2013, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER