Bu istifa kafaları karıştırdı...

Gölbaşı Belediyespor’da neler oluyor?...

Bu istifa kafaları karıştırdı...
 Gölbaşı Belediyespor Kulübüne yıllarca emeği geçmiş Gölbaşıspor’a tarihinde almadığı başarıları yaşatan ve çağ atlatan Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Mehmet Atak’ın gece yarısı saat 02:00 sularında SMS yolu ile bilgi notu göndererek Gölbaşı Belediye Spor Kulübü üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Atak istifasını sosyal medya ve SMS aracılığı ile “Gölbaşı Belediyespor Kulübü üyeliğinden istifa ediyorum.” ifadeleri ile duyurdu.

Belediyespor Kulübü ile büyük ölçüde arasına çizgi koyan ancak üyeliğini devam ettiren Atak’ın ani bir kararla üyelikten de istifa etmesinin perde arkasında yatan nedenler merak konusu oldu. Atak, istifa etmesi ile ilgili ayrıntılı bir açıklama yapmazken, yaşanan bu gelişmenin detaylarının ilerleyen günlerde açıklığa kavuşturması bekleniyor.

Gölbaşı Belediyespor’un en son başkan seçimlerinden sonra yeni başkan Ersin Pehlivan’a tepkilerin artması dikkatlerden kaçmazken gelen istifa haberleri ve Gölbaşı Belediyespor’un geçmiş yıllara göre performans düşüklüğü kamuoyunda fazlası ile spekülasyonlara neden oluyor.

Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanlığı seçimlerinde Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın da desteğini aldığı söylenen Ersin Pehlivan’ın Kulübü kapalı kutu gibi yönettiği iddia edilirken,  bazı kesimler tarafından Gölbaşı Belediyespor’a gelen tepkilere Odabaşı’nın tavrı ne olacak? şimdilik merak konusu.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2013, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER