Odabaşı'na Şenlik Teşekkürü

Gölbaşı Çorumlular Derneği, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı derneklerinde misafir ederek teşekkür plaketi verdi

Odabaşı'na Şenlik Teşekkürü
 Gölbaşı Çorumlular Derneği, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na düzenledikleri Çorumlular Şenliğindeki katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdiler. Başkan Odabaşı, dernek yöneticilerine teşekkür ederek, “Biz hep birlikte birer Gölbaşı ailesiyiz. Sizlerle her zaman hep birlikte olacağız. Hemşehri derneklerimizin her zaman yanında olarak birlik ve beraberlik içersinde olacağız” dedi.

Gölbaşı Çorumlular Derneği Başkanı Osman Ulunç, dernek merkezinde konuk ettikleri Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na Çorumlular Şenliğine Gölbaşı Belediyesi'nin katkılarından dolayı teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Osman Ulunç, Gölbaşı Belediyesi’nin hizmetleri överek Başkan Yakup Odabaşı’na başarılarının devamını diledi.

Çorumlular Derneği’nde düzenlenen buluşmaya Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Eker Yasan, Gölbaşı MHP ilçe Başkanı Mahmut Aksoy, belediye birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Çorumlu katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2013, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER