Karaslan'dan Muhteşem Hamle

Gölbaşı'nın sorunlarını Vali Yüksel'e ilettiler....

Karaslan'dan Muhteşem Hamle
 Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve Gölbaşı Sanayi Kooperatifi Başkanı Mehmet Aktay ve yönetim kurulu üyeleri Vali Alaaddin Yüksel’i makamında ziyaret ederek Gölbaşı’nın sorunlarını ilettiler.

Yüksel’i makamında ziyaret eden heyet, Oğulbey’de 550 dönümlük yerden 150 dönümünün Sanayi sitesine verilmek için onaylandığını ancak 150 dönümlük yerin yeterli olmayacağını dile getirerek, daha ferah ve daha kapsamalı bir Sanayi sitesi yapılabilmesi için 150 dönümlük yerin artırılması talebinde bulundular.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu ziyarette Vali Yüksel, Gölbaşı heyetinin isteklerini dinleyerek, talepleri değerlendirerek gündeme aldı.

Ayrıca Gölbaşı’nın en çok ihtiyaçları arasında bulunan ve yapılması elzem olan Mobeseler'inde hayata geçirilmesi adına yetkililere talimat veren Vali Yüksel, Gölbaşı’nın sorunlarının bir an önce giderileceğinin müjdesini verdi.

Gölbaşı Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve Sanayi Kooperatif Başkanı Mehmet Aktay da Vali Alaaddin Yüksel’e Gölbaşı’nın değerli bıçak Ustası Mogan Bıçak'ın sahibi Turan Usta imzalı Bir Ankara Kaması' nı hediye ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.  

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2013, 19:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER