Gölbaşı’nda Muazzez Ersoy rüzgarı esti

Gölbaşı Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlediği özel programda konser veren Muazzez Ersoy, Gölbaşılıları şarkılarıyla coşturup, unutulmaz anlar yaşattı.

Gölbaşı’nda Muazzez  Ersoy rüzgarı esti
 Gölbaşı Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı programda konser veren ünlü sanatçı Muazzez Ersoy, Gölbaşılıları coşturdu. Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’ndaki konserde, en sevilen parçalarını seslendiren Muazzez Ersoy’a Gölbaşılılar da hep bir ağızdan eşlik etti. Ersoy, konserde Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na da mikrofon uzattı. Sanatçı ile kısa bir düet yapan Başkan Yakup Odabaşı, vatandaşlardan büyük alkış aldı. Cumhuriyet Kapalı Salonu’nda verilen konsere Gölbaşılıların ilgisi büyük oldu. Salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşlar, ünlü sanatçı Muazzez Ersoy’un şarkılarına eşlik edip alkış tuttu.

“BU ESERİ BERABER İNŞA ETTİK”

Konserden önce konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, konsere gelen vatandaşlara teşekkür edip, salondaki kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Odabaşı yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Gölbaşı ailesi olarak yine bir araya geldik. Bizler her anı birlikte yaşayan büyük bir aileyiz. Beş yılda bu aile, Gölbaşı için zorluklara birlikte karşı koydu, hizmetleri birlikte hayata geçirdi. Gölbaşı, hepimizin beraber inşa ettiği büyük bir eserin adıdır. Bugün burada yine kadınlarımız için özel olan bir gün vesilesiyle bir araya geldik. Kadınlarımızın; hak ettikleri ilgiyi, saygıyı ve desteği görmeleri dileğiyle Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

ERSOY UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın konuşmasının ardından sahne alan ünlü sanatçı Muazzez Ersoy, şarkıları ve sahne şovuyla Gölbaşılılara unutulmaz anlar yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Muazzez Ersoy, hafızalarda yer eden en güzel şarkılarını Gölbaşılı kadınlar ve konsere katılanlar için söyledi. Sahnedeki hareketleri ve neşesiyle konsere katılanları coşturan Muazzez Ersoy’un şarkılarına, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da eşlik etti.

SEVGİ ÇİÇEKLİ TABLO HEDİYE EDİLDİ

Performansı ve şarkılarıyla konser için salonu dolduran Gölbaşılı vatandaşlardan büyük alkış alan Muazzez Ersoy, konser sonunda yaptığı konuşmada tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını dile getirip, “Bugün şarkılarımı sadece bizim için yani kadınlar için söyledim. Umarım hep birlikte güzel bir akşam geçirmişizdir” dedi. Konser bitiminde ünlü sanatçıyı tebrik eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Muazzez Ersoy’a sevgi çiçeğinin resmedildiği el işlemeli bir tablo hediye etti.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER