Duruay, Gündem Özel Programına konuk oldu

AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Dayı Fatih Duruay, projelerinin detaylarını Aydın Tufan'a anlattı

Duruay, Gündem Özel Programına konuk oldu
 Gölbaşı’nın Ankara’nın parlayan yıldızı yapmanın yanı sıra tüm Türkiye’nin gündemine getirecek olan 54 dev projenin açıklanmasının ardından Ak Parti Gölbaşı Belediye Başkanı Adayı Fatih Duruay ile röportaj yapmak isteyen ulusal kanalların sayısında da ciddi artış görüldü. 

Son olarak Cumartesi günü akşam 21.30 ile 23.30 saatleri arasında Konya Tv’de canlı yayına çıkan Fatih Duruay ve Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Gölbaşı’nın silüetini değiştirecek 54 dev projenin detaylarını anlattı.
Tamamen doğal olan Sevgi Gölü bu gönül etrafına yerleştirilecek olan Ankara’nın en büyük kapalı spor salonu olacak 20 bin kişilik Gölbaşı Arena, Türkiye’de örneği olmayan Gölbaşı Aqua projeleri Konya Tv’de canlı yayınlanan Gündem Özel programının sunucusu Aydın Tufan’ın da ilgisini çekti. Tufan, Mogan gölünün ortasına yapılacak olan 99 metrelik Göl Kule fikrine ise hayran kaldı.
Gölbaşı’na gerçek anlamda çağ atlatacak olan ve gerçek belediyeciliğin nasıl olacağını ortaya koyan projelerin tanıtımı sırasında Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları da sırası ile kendilerini tanıttı ve Gölbaşı’nın Ak Belediyecilik ile hak ettiği yere geleceğini ifade ettiler.
2 saat süren canlı yayın çekimleri Mogan Park içerisinde yapıldı. 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER