Duruay'dan umut verici proje

Duruay'dan umut verici proje

Duruay'dan umut verici proje
 Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay’ın açıkladığı projeler arasında hayvancılığı destekleyecek ve Gölbaşı’nın ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Hayvan Pazarı ve Entegre Tesisi projesinin detayları umut verici.


Gölbaşı’nda hayvancılığı destekleyecek en ciddi projeyi açıklayan Duruay, hayvancılık yapan vatandaşları heyecanlandırdı. Projenin hayata geçmesinin ardından istihdama da büyük katkı sağlayacak.

İşte projenin detayları;

8 BİN HAYVAN KAPASİTESİ

 “Pazarda dezenfeksiyon 3.000 küçükbaş, 3000 büyükbaş hayvanın aynı anda satışının yapılabileceği , Kurban Bayramı’nda da 2 binden fazla hayvanın satışı ve bakımı yapılabilecek. Böylece yaklaşık 8 bin hayvanı aynı anda barındırabilecek büyük hayvan pazarı ve borsasını Gölbaşımıza kazandırmayı düşünüyoruz.

YapılacakHayvan Parkı ve Pazar Yeri’nde üstü kapalı büyükbaşve küçükbaş  padoklar, büyük ve küçükbaş hayvanlar için konaklama yerleri, hayvan satışı için müzayede salonu, adaklık hayvan satış alanı, saman satış birimleri, hayvan karantina bölümü, üstü açık kurbanlık satış padokları, ENTEGRE kesim ünitesi,et satış mekanları, sosyal tesisler (otel,restourant,kafeteryav.s. ) idari bina, araç giriş-çıkış dezenfeksiyon tüneli, hayvan indirme-bindirme rampaları ve araç parkı bulunuyor

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER