Ali Babacan Fatih Duruay'a Destek Sözü Verdi

Başbakan Yardımcısı ve Hazineden Sorumlu Bakan Ali Babacan, Gölbaşı’na verdiği değeri bir hafta içerisinde iki kez gelerek gösterdi.

Ali Babacan Fatih Duruay'a Destek Sözü Verdi

Başbakan Yardımcısı ve Hazineden Sorumlu Bakan Ali Babacan, Gölbaşı’na verdiği değeri bir hafta içerisinde iki kez gelerek gösterdi. Fatih Duruay’ın proje açıklama törenine katıldıktan 3 gün sonra bir kez daha Gölbaşı’na gelen ve  Gölbaşılıların kendisini için önemli olduğunu gösteren Ali Babacan, hükümet olarak Fatih Duruay’a  güvenlerinin de desteklerinin de tam olduğunu söyledi. 

Ali Babacan’ı Haymana Yolu girişinde karşılayan Fatih Duruay, Osman Karaaslan ve çok sayıda partili  vatandaşları selamlayarak Gaffar Okan Caddesine geldiler.  Burada otobüsten inen Ali Babacan, esnaf ziyaretleri yaparak bir kahvehane ziyareti gerçekleştirdi ve burada mini bir toplantı yaparak Türkiye üzerinde oynanan oyunları anlattı. İçerdeki ve dışarıdaki 

bazı odakların Türkiye’nin ilerlemesinden ve gelişmesinden rahatsız olduğunu ve bunun önüne geçmek için tüm imkanlarını kullandıklarına dikkat çeken Ali Babacan, Türkiye’nin kötülüğünü isteyen odaklara en büyük cevabın yerel seçimlerde verileceğini söyledi.  

OYNANAN OYUNU BOZMAK İÇİN FATİH DURUAY’IN KAZANMASI LAZIM

Türkiye’nin büyümeye ve gelişmeye devam etmesi için Gölbaşı’nda Fatih Duruay’ın, Ankara’da ise  Melih Gökçek’in kazanması gerektiğini söyleyen Ali Babacan, “bizim hükümet olarak Fatih Duruay’a desteğimiz de güvenimiz de tamdır. Ekonominin başındaki insan olarak paranın nerelere harcandığı benim için önemli. Bu yüzden Fatih Duruay’ı projelerini hazırlarken bu konuya özen gösterdiği için kutluyorum” dedi. 

Kahvehane ziyaretinin ardından otobüs ile Gölbaşı turuna devam eden Ali Babacan, Bayburtlular Derneği’ni de ziyaret etti. Burada Andezitçiler Dernek Başkanının sorunlarını bire bir dinleyen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, burada birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. 

GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR

Millet olarak milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu günleri yaşadığımızı dile getiren Ali Babacan, önümüzdeki 3 farklı seçimde demokrasi ve Türkiye için önemli sınavlar olduğunu söyledi. Babacan bu sınavlardan başarı ile çıkmanın yolunu ise birlik ve beraberlik olarak gösterdi ve “biz Fatih Duruay’a güveniyoruz. Biliyoruz ki sizlerde güveniyorsunuz” dedi. Bayburtluların yoğun ilgi gösterdiği toplantının ardından Ali Babacan cenaze evine giderek taziye dileklerini sundu ve daha sonra Muhtarlar, STK Başkanları, İş adamları ve Andezitçiler katıldı. Fatih Duruay’a olan desteklerinin tam olduğunu bir kez de buradaki katılımcılar huzurunda söyleyen Ali Babacan, Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında millet üzerinde oynanan oyunu bozmak için Fatih Duruay’a destek verilmesi gerektiğini belirtti.

 


Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 21:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER