Duruay: Gerekirse el öperim

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Murat Bey Balta ve çalışma arkadaşları İdris Çetin, Kadir İzdaş, Atanur Altay ile Anıl Kaşkatepe’nin düzenlediği toplantı, Ak Parti’nin gövde gösterisine dönüştü.

Duruay: Gerekirse el öperim

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Murat Bey Balta ve çalışma arkadaşları İdris Çetin, Kadir İzdaş, Atanur Altay ile Anıl Kaşkatepe’nin düzenlediği toplantı, Ak Parti’nin gövde gösterisine dönüştü. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı toplantıda Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay projeleri hakkında bilgi verirken “Gölbaşı 5 yıldır iyi yönetilmiyor, ilçemiz hak ettiği yerde değil. 30 Mart’ta Gölbaşı’nın dertleriyle dertlenen bir yönetim yani Ak Parti iş başına gelecek.” dedi.

Son günlerde Türkiye Cumhuriyeti üzerinde bazı kirli oyunlar oynandığını dikkat çeken Duruay, milletin bu kirli oyunlara karşı uyanık olması gerektiğini söylerken şu ifadeleri kullandı;

ÇANAĞIN İÇİNDE HAPSOLDUK KALDIK

30 Mart’ta bir değişim yaşanacak. Bu değişimi hep birlikte yapacağız. 5 yıldır Gölbaşı’na çağ atlatacak bir proje maalesef yapılamadı. Şu ana kadar sadece makyaj belediyeciliği yapıldı. İlçemiz fiziki, kültürel ve ekonomik olarak büyümedi. Yatırımcılar ilçemize bir türlü getirilemedi. Biz bir çanağın içinde hapsolduk kaldık. 5 yılda bir metrekare bile imar yapılmadı. Gölbaşı’nın gelişebilmesi için Gölbaşı’nda yeni imar alanları yaratılması gerekli.

 

GÖLBAŞI BÜYÜSÜN İSTİYORUZ

Kentsel dönüşüm için her hangi bir çaba harcanmadı. 5 yıl boyunca sadece 3 bin 600 yapı ruhsatı verildi. İmar yapılmadı, arsa üretilmedi. Bizler Gölbaşı büyüsün istiyoruz. Gölbaşı büyüsün ki herkes kazansın. Ama maalesef yönetimde olan Gölbaşı Belediyesi bunu başaramadı.

 

GÖLBAŞI’NIN DERTLERİYLE DERTLENİYORUM

Vatandaşlarımız kültür merkezlerinden düğün ve cenaze dışında faydalanamıyorlar. Bu kültür merkezlerinin içini bir türlü dolduramıyorlar. Biz bu kültür merkezlerinde çeşitli faaliyetler yapacağız. Bu işler zor değil. Biz Gölbaşı’nın dertleriyle, dertlenen kişileriz. Ben doğduğum, büyüdüğüm yer olan Gölbaşı’na hizmet etmek istiyorum. Bu hizmetleri hep beraber birlikte başaracağız.

YAPACAKLARIMIZI HAYAL BİLE EDEMEZLER

Bizim açıkladığımız projeler bazılarına hayal gelebilir. Ama bizim yapacaklarımızı hayal bile edemezler. Bugüne kadar imar çalışması yapamayanlar utansın. Biz yatırımcıları Gölbaşı’na teşvik ederek, esnafımızın kazanmasını, insanlarımıza istihdam sağlanmasını sağlayacağız. Yatrımcıları Gölbaşı’na getirmek için gerekirse el bile öperiz. Mevcut belediye başkanı 600 kişiye istihdam sağlayan bir fabrikaya bugüne kadar bir ziyaret bile gerçekleştirmemiş. Böyle bir yönetim olur mu?

BEY BALTA VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Projeleri hakkında toplantıya katılanlara bilgi veren Duruay, toplantıyı düzenleyen Murat Bey Balta ve ekibine teşekkür etti.

ui7j5rpu.jpg

hk6kdw1q.jpg

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 02:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER