MHP'den Ak Parti'ye katılım

Yıllarını MHP’ye veren ve Gölbaşı MHP’de tanınan iki isim olan Veysel Koçak ve İhsan Erdoğan Ak Parti saflarına geçtiler.

MHP'den Ak Parti'ye katılım


Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı İbrahim Gülhan’ın seçim bürosunda gerçekleşen katılım töreninde Koçak ve Erdoğan’a kendilerine destek vermesinden son derece memnun olduğunu söyleyen Duruay, gerçek belediyeciliğin nasıl yapılacağını anlattı.
MHP’den Ak Parti’ye yapılan katılım sırasında kısa bir konuşma yapan Ak Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, ‘her zaman saygı duyduğumuz Veysel ve İhsan abimiz bizlere destek olmak istediklerini söylediler’ şeklinde başladığı konuşmasında mevcut belediyenin sınıfta kaldığını söyledi. 


Duruay konuşmasının devamında ‘biz bu vatanı ve milleti seven, Gölbaşı’na hizmet etmek isteyen Ülkücü kardeşlerimize ve bu duyguları yaşayan herkese sahip çıkacağız. Bu vatan bu Gölbaşı hepimizin, birimizi kaybedersek hepimiz kaybederiz’ dedi.‘30 Mart’ta bize verilecek olan vekaleti, insana hizmet desturu ile yerine getireceğiz ve Gölbaşı’nın gerçekten bir şehir olması için ne gerekiyorsa onu yapılacağız’ sözünü veren Fatih Duruay, aç kapa belediyeciliği yapmayacaklarını söyledi. Belediyenin rutin işlerinin yanında kültürel, ekonomik ve fiziki büyümesinden de sorumlu olduğunu dile getiren Duruay, ‘sadece park yapmak, asfalt atmak, yama yapmak, kültür merkezi yapmak, kaldırım yapmakla belediyecilik olmaz’ dedi.

KADINLARA SÖZ VERDİ

MHP’den Ak Parti’ye yapılan katılım töreninde hazır bulunan kadınların huzurunda söz veren Fatih Duruay, Gölbaşı’lı kadınların ekonomiye ve sosyal hayatta daha fazla yer almaları için her türlü desteği vereceklerinin sözünü verdi. Yapılan kültür merkezinin içini boş bırakmayacaklarını ve çocukların daha iyi şartlarda yetişmesi için kullanacaklarını da belirten Duruay, partililerden büyük alkış aldı.

İSRAF ETMEYECEĞİZ

Yapılan binaların boş tutulmasını eleştiren Duruay, Belediye Başkanı olarak vekaleti aldıktan sonra tüm imkanları etkin bir şekilde kullanacaklarını ve belediyenin gelirlerini israf etmeyeceklerini dile getirdi.  Duruay, işsizlik sorununu çözmek için Aselsan gibi büyük firmaların Gölbaşı’na çekilmesinin önünü açacakları müjdesini de verdi.

 

Gölbaşı’nın n büyük değerlerinden olan Mogan Gölü’nün temizleneceğini de anlatan Duruay, Ak Parti’ye katılımları gerçekleşen Veysel Koçak ve İhsan Eroğlu’nun desteği ile Gölbaşı’nı hep birlikte daha iyi yarınlara taşıyacaklarını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER