Gölbaşı’na 2 kültür merkezi daha yapılıyor

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Hacımuratlı ve Yavrucuk’a müjdeyi verdi.

Gölbaşı’na 2 kültür merkezi daha yapılıyor

Her mahalleyi kültür merkezine kavuşturmayı hedefleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Hacımuratlı ve Yavrucuk’a müjdeyi verdi.

Her mahalleye kültür merkezi kurmayı hedefleyen Gölbaşı Belediyesi, bu amaçla Hacımuratlı ve Yavrucuk kültür merkezlerinin de temellerini atmaya hazırlanıyor.

İLK HARÇ HACIMURATLI’YA

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, iki yeni kültür merkezinden ilkinin temelinin Hacımuratlı Mahallesi’nde 30 Mayıs 2013 Cuma günü Cuma namazının ardından atılacağını açıkladı.

Hacımuratlı Mahallesi Kültür Merkezi’nin 275 m2’lik bir alanı kapsadığını ve çevresinde park alanı bulunacağını bildiren Başkan Odabaşı, konağın 5 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını bildirdi.

YAVRUCUK’TA TÖREN 7 HAZİRAN’DA

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Yavrucuk Mahallesi Kültür Merkezi’nin temelinin de 7 Haziran 2013 Cuma günü namaz sonrası atılacağını bildirdi. Odabaşı, “275 m2’lik bir alanı kapsayacak Yavrucuk Kültür Merkezi de 5 ay içinde tamamlanacak. Her iki kültür merkezimizin şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2013, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER