Odabaşı'ndan kandil mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, kutsal gecelerin yenilenme, ümitleri tazeleme ve geleceği planlama açısından fırsat günleri olduğunu ifade etti.

Odabaşı'ndan kandil mesajı
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, kutsal gecelerin yenilenme, ümitleri tazeleme ve geleceği planlama için fırsatlar sunduğunu ifade etti. Başkan Odabaşı, “Kandil gecelerimiz manevi duyguların tazelendiği, kişinin iç dünyasında adeta kendisini sorguladığı ve hesaba çektiği geceler olarak önemli bir yere sahiptir” dedi.

Yarın gece kutlayacağımız Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, şunları söyledi:

“MİRAÇ’I İYİ ANLAMALIYIZ”

“Miraç, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in büyük mucizelerinden biridir. Miraç, Hz. Muhammed'in Mescid-i Haram'dan Mescid'i Aksa'ya yaptığı hikmet dolu yolculuğun adıdır ve içinde pek çok hikmet ve sırrı barındırmaktadır. Gönüllerin büyük bir coşku yaşadığı bu Miraç gecesinde, Peygamberimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, görevlerimizi yerine getirmeye çalışmalıyız.

“DÜNYAMIZIN İHTİYACI BARIŞ…”

Dünyamızın ihtiyaç duyduğu barış, şefkat, hoşgörü, adalet gibi hasletler bu geceler ile doruğa ulaşıyor. Miraç Kandili'nin bütün dünyadaki zulümlerin sona ermesine, insanlığın huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk ve İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik ediyorum. Bu ulvi gecenin aziz Türk milletimiz, Ankaralı ve Gölbaşılı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve saadetine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

PROF. DR. ERDEM’DEN KONFERANS

Bu arada Gölbaşı Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla 5 Haziran 2013 Çarşamba günü (yarın) bir konferans düzenleyecek. Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 14.00’teki konferansa, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem konuşmacı olarak katılacak

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2013, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER