ÜLKÜ OCAKLARI ŞAHLANIŞTA

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay KılavuzGölbaşı’nı ziyaret etti

ÜLKÜ OCAKLARI ŞAHLANIŞTA

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, teşkilat ziyaretleri kapsamında Gölbaşı Ülkü Ocakları’ndan başlayarak Ankara’daki teşkilatlarda bir dizi temaslarda bulundu.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, teşkilat ziyaretleri kapsamında Gölbaşı Ülkü Ocakları’ndan başlayarak Ankara’daki teşkilatlarda bir dizi temaslarda bulundu. Genel Başkan Olcay Kılavuz, Gölbaşı Ülkü Ocakları’na gelişinde Ocak Başkanı Melih Molla tarafından karşılandı. Ziyarette gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Kılavuz, Türkiye’nin ateşten geçtiğine dikkat çekerken, ülkücülerin asla çatışmaların tarafı olmayacağını açıkladı. Yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen geleceğin Türkiye’sinden umutlu olduğunu ifade eden Kılavuz, “Bu milletin kurtarıcısı dün olduğu gibi bugün de ülkücülerdir, Türk milliyetçileridir” dedi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“ÜLKÜ OCAKLARI ŞAHLANIŞTA”

“Türkiye’de olduğu gibi Ankara’da da Ülkü Ocakları’nın şahlanışını görmekteyiz. Bu şahlanış, bizler Ülkü Ocakları’nın teşkilat yöneticileri olduğumuz sürece tabir yerinde ise boynumuzun borcudur. Ebed müddet Ülkü Ocakları teşkilatları tarihte de bugün de Türk milletinin sevdalısı olmaya devam etmiştir. Bugün de milletimizin içinde bulunduğu bu buhranlı ve zorlu günlerde üzerine düşen vazifeyi yerine getirecektir. Ama üzerimize düşen vazife, hiçbir şekilde gayriresmi ortamların içinde bulunmamaktır. Bu milletin kurtarıcısı dün olduğu gibi bugün de ülkücülerdir, Türk milliyetçileridir.”

GÖLBAŞI DEĞERLENDİRMESİ

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Gölbaşı Ülkü Ocakları’nın çalışmalarıyla ilgili olarak da şu değerlendirmelerde bulundu:

“Gölbaşı Ülkü Ocakları’nda gördüğüm kadarıyla ortaöğretim, üniversite gençliğimizle bayan teşkilat mensuplarımıza hamdolsun fazlasıyla eğitim faaliyetleri devam etmektedir. Ülkü Ocakları’nın zaten asli vazifesi, Türk gençliğinin en iyi şekilde yetiştirilmesi ve geliştirilmesidir. Ülkü Ocaklarını biz bir eğitim yuvası, ilim irfan ve ahlak yuvası olarak nitelendiriyoruz. Bu vazifeyi de kıymetli Ocak Başkanımız yönetimi ile beraber fazlasıyla ortaya koymaktadır. İnşallah çok daha güzel işler yapacaklarına fazlasıyla eminim. Yapmış olduklarını da incelediğim faaliyet raporlarından görmüş bulunmaktayım. Kendilerine teşekkür ediyor, tebriklerimle başarılarının devamını diliyorum.”

SEVGİ ÇİÇEĞİ TABLOSU HEDİYE EDİLDİ

Bu arada Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz’a Gölbaşı ziyareti anısına kumlama yöntemiyle yapılan, Gölbaşı’nın simgesi sevgi çiçeği tablosu hediye edildi.

ÜLKÜCÜ GENÇLİĞE UYARILAR

Gölbaşı’na yaptığı ziyarette, ilçe ocak başkanları, üniversite ve ortaöğretim öğrencilerine hitaben bir konuşma yapan Genel Başkan Kılavuz, yaşanan protesto ve olayların çok önemli olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Son günlerde yaşanan protesto ve olaylar son derece önemlidir. Bu konuda hükümetin, Başbakan’ın ve İçişleri Bakanı’nın gerilimi körükleyici, sorunu derinleştirici söylem ve eylemleri durumu içinden çıkılmaz bir hale getirmiştir.

Liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri üzere samimi ve duyarlı bir şekilde Taksim Gezi Parkı’na sahip çıkan, anayasal haklarını kullanan vatandaşlarımızla bölücü militanları aynı kefeye koymak söz konusu değildir. Demokratik hakkını kullananlar her türlü övgüyü hak etmektedirler.

Bununla birlikte Ülkü Ocakları olarak, milletimizin huzurunu bozacak, devlet ile milleti karşı karşıya getirecek, birlik ve bütünlüğümüze zarar verecek hiç bir tavrı kabul etmemiz mümkün değildir. Gerginliğin, gerilimin ve çatışmanın milletimize ve ülkemize hiç bir şekilde yarar getirmeyeceği açıktır. Ülkü Ocakları çatışmanın tarafı olmayacaktır.

Ülkü Ocakları’nın itibarsızlaştırma adına yürütülen alçakça senaryolar sizlerin gayretiyle boşa çıkmaktadır. Nitekim Türk milletinin sevdalısı olmaya devam eden Ülkü Ocaklarının şahlanışı hepimizi gururlandırmaktadır. 

Türk milletinin gençlik aşısı olan Ülkü Ocakları art niyetli kimselere fırsat vermeden, ilim irfan sahibi ve ahlaklı bir gençlik yetiştirmek için faaliyetlerine devam etmektedir. Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletiyle donanmış gençler geleceğin lider ülke Türkiye’sinin mimarları olacaktır”dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2013, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER