Gökçek'ten ATBÜS'e jet yanıt....

Gölbaşı TOKİ Konutları'nda ikamet eden vatandaşların gerçekleştirdiği protestonun ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

Gökçek'ten ATBÜS'e jet yanıt....
 Gölbaşı TOKİ Konutları'nda ikamet eden vatandaşların gerçekleştirdiği protestonun ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyayı en iyi kullanan Belediye Başkanı unvanına sahip olan Gökçek, protestonun halka ilgisi olmadığını ve sosyal görüşlü olduğu bilinen kişiler tarafından yapıldığını iddia ederek, Gökçek açıklamasında “30 kişi toplayarak protestoyu organize eden, rezil olan bu kişiler CHP’li yöneticilerdir” dedi.
EYLEM CHP ORGANİZASYONUDUR, İSPAT EDERİM
Gökçek ayrıca, “Bugün 30 kişilik bir grup Gölbaşı TOKİ’de metrobüs uygulamamazı protesto etmek için at arabasına bindi... Protestonun halkla ilişkisi yoktu. Tamamen siyasi içerikli bir gösteriydi. Organize edenler CHP'li yöneticiler ve sol görüşlü olduğu bilinen kişilerdi. On binlerce insanın oturduğu TOKİ evlerinde ancak 30 kişi toplayarak rezil olan bu kişilere iltifat etmeyen TOKİ sakinlerine teşekkürü borç biliyorum. Ancak bazı MHP'li yöneticilerin bu kışkırtıcılar arasında bulunması beni üzmüştür. CHP organizasyonu dediysem ispat etmeye hazırım. İşte CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek ve CHP Meclis Üyesi Yusuf Aksakal” diyerek eylem fotoğraflarını da twitter üzerinden paylaştı.
Melih Gökçek açıklamalarına devam ederken, “Beygirin üstünde konuşma yapan Fikret Bahadan Mamak Belediyesi’nde çalışır, aşırı solcu olarak tanınır...
Yine beygirin üzerinde poz veren kişi Hasan Ali Gündüz TBMM’de CHP grubunda sözleşmeli işçi. Beni üzen MHP Meclis grubunda çalışan İsmail Kanlı ve MHP Mahalle Temsilcisi Nuri Kılıncın’da bunların arasında olması.”
SOLCULARLA İŞ BİRLİĞİ YAPMAYA UTANMADILAR MI?
Melih Gökçek eylemcilerin siyasetçilerle işbirliği yaptığını dile getirirken, “Siyaset yapacağız diye bu aşırı solcularla işbirliği yapmaya utanmadılar mı merak ediyorum. bu protestocular da milli gurur yerlerde. Utanmadan beygirin üzerine güya Türk bayrağı asmışlar. Bayrak bayrağa benzese. Herkes layık olduğu araca biner. Benim vatandaşım metrobüse, protestocular da atbüse. Protestoculara çağrım, sözünüzün eri iseniz her gün Ankara'ya atbüsle gelin. Siz seçmişsiniz, ben ne yapabilirim. Bütün bu gerçeklere rağmen bakalım Ankara ilaveleri olayı nasıl verecek? Yarın da onu irdeleriz.” diyerek protesto yapanları sert bir dille eleştirdi.
O TWİTLERE VERİLEN CEVAPLAR GÜLDÜRDÜ
Gökçek'in twitter üzerinden yaptığı açıklamalr takipçileri tarafından da karşılık buldu. Bir çok takipçi, ilginç yorumlar yaparak, yapılan protestoyu değerlendirdi. 

AKSAKAL'DAN GÖKÇEK'İN TWETTİNE YANIT...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Metrobüs eylemi ile ilgili olarak CHP'ye yüklenmiş ve "CHP organizasyonu dediysem ispat etmeye hazırım. İşte CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek ve CHP Meclis Üyesi Yusuf Aksakal” diyerek eylem fotoğraflarını da twitter üzerinden paylaştı.

CHP Meclis Üyesi Yusuf Aksakal da twitter üzerinden Gökçek'e yanıt verdi. Aksakal, 'Sayın Gökçek bu eylemi yapanlar Toki sakinleridir bende Gölbaşın CHP li BEL:Mec Üyesi, Halkın yanında oldum siz rahatsız olun' diyerek organizasyonla CHP'nin bir ilgisi bulunmadığını ve bir meclis üyesi oalrak halkın yanında olmayı tercih ettiğini dile getirdi.





İşte o twitler;





 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2013, 13:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Arif Gorica
Arif Gorica - 11 yıl Önce

sayin baskan sadece gormek istedigini goruyor bence, neden cozumun parcasi olmak yerine kavgaya donusturuyor sorunu, gunluk isleyiste halk reva gordukleri eziyeti kral ciplk diyerek gidermenin mumkun olmdigi ortada, bu insanlar nitelikleri konusunda yazilanlari sadece yazanin bakis acisina birakarak bi kisiler ankara'da yasayan insanlar degil mi, siz hizmet edereken sadece istediginiz insanlara hizmet edeceksiniz baska bir titr kullanmaniz gerekir dusuncesindeyim.

Arif Gorica
Arif Gorica - 11 yıl Önce

kamuoyunu bilgilendirmekte isterim, sozkonusu metrobus denen sistemden sikayet o noktadadir ki daha persembe gunu 1275 ayri ayri imzali dilekce ego yonetimine teslim edildi, eger tum bu imza sahiplerini de muhalefetten gormek mumkun olursa yerel iktidarin ciddi bir karsi oy potansiyelini gormesi gerekir, ki ben bu insanlarin bir bolumunun oyunu iktidar partisi icin kullandigina eminim.

akifkulsa
akifkulsa - 11 yıl Önce

sayın başkan gleneksel alışkanlığını devam ettirmiş. en ufak bir tepkiye bile tahamül edemiyorlar. buda şımarıklığın dışa vurumu. insan azıcık utanır. gerçekten azap olan bu uygulamanın neresi savunulur onu bilemiyorum. bu durumu ancak yalakalar savunur. bu bir işkencedir. her semt direk kızılaya ulusa gölbaşı aşti veya akköprüye sonra kıızılay ulus. ya bir insan numune hastanesine ibsinaya hacettepeye nasıl gider. sanırım başkan herkesi kendisi gibi sanıyor. 50-100 korumayla ve özel tahsis edilmiş makam arabasıyla geziyorlar sanıyor. evet herkesin bir hesabı yüce allah'ında bir hesabıvardır. bu gariban milletin ahı çıkar bir gün.

SIRADAKİ HABER