Ak Gençlik Sarıkamış Şehitlerini Andı

Gölbaşı Ak Parti Gençlik Kolları Sarıkamış Şehitlerini anma programı düzenledi. Ağır kış şartları altında hedefleri vatan ve millet gözetilerek, can veren şehitlerimiz, Ak gençlik tarafından organize edilerek anımsandı.

Ak Gençlik Sarıkamış Şehitlerini Andı
 Ak Gençlik Sarıkamış Şehitlerini Andı

 Gölbaşı Ak Parti Gençlik Kolları Sarıkamış Şehitlerini anma programı düzenledi. Ağır kış şartları altında hedefleri vatan ve millet gözetilerek, can veren şehitlerimiz, Ak gençlik tarafından organize edilerek anımsandı. Duygu yüklü vakitlerin yaşandığı programda günümüzdeki sunulan olanakların, huzurun ve refahın borçlusu olduğumuz milyonlarca şehidimiz için İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından, şehitlerimiz için okunan Kuran’la bütünleşti. Şiirli sunumlarla dolu bir gece yaşanarak konuşmalar gerçekleşti.

 

Kökü Mazide, Gözü Atide Gençlik

     İlk konuşmacı olarak kürsüde yer alan Gölbaşı Ak Parti Gençlik Kolları Selim Akceylan: ‘’ Hani bizler diyoruz ya kökü mazide gözü atide bir gençlik, işte böyle programlar düzenleyerek, bize bırakılan emaneti en güzel şekilde taşımaya çalışıyoruz, bizler Ak gençlik olarak yaptığımız ve düzenlediğimiz her faaliyette, ecdadımızın bize emanet ettiği bu kutsal sorumluluğunu taşımak adına hareket ediyoruz.’’ Dedi. 

TIKLA İZLE..
//aktifhabergazetesi.com/haber/2978/ak-genclik-sarikamis-sehitlerini-andi.html

Kaynak: Aktif Haber Gazetesi...

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2013, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER