CHP'li kadınlar harekete geçti

Gölbaşı ilçe teşkilatı kadın kolları başkanı Gülser Uygar ilçe teşkilatında CHP kadınları Anadolu yollarında 7 ayda 7 bölge projesini tanıtmak ve başlatmak adına basın açıklaması yaptı.

CHP'li kadınlar harekete geçti
 Gölbaşı ilçe teşkilatı kadın kolları başkanı Gülser Uygar ilçe teşkilatında CHP kadınları Anadolu yollarında 7 ayda 7 bölge projesini tanıtmak ve başlatmak adına basın açıklaması yaptı.

CHP olarak aynı anda Türkiye’nin her yerinde ilçe teşkilatlarında kadın kolları tarafından yapılan basın açıklaması Gölbaşı ilçe teşkilatında da yapıldı. İlçe kadın kolları başkanı Uygar yaptığı basın açıklamasında özellikle yerel seçimler öncesi hazır olduklarını belirterek Gölbaşı’nda çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ve tek ses tek yürek çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.  Uygar; “Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından hazırlanan Cumhuriyet halk Partisi Kadınları Anadolu yollarında 7 ayda 7 bölge projesinin gölbaşı ilçe ayağını yaptığımız basın açıklamasıyla başlatıyoruz. Türkiye’nin kadın profilini çıkarmak; kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarının oluşturulmasına ve geliştirilmesine katkı sunmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak dayanışma ve yardımlaşma ruhunu arttırmak umudu, inancı ve güveni örgütlemek için ortak hedef, ortak söz, ortak davranış biçiminin önemini biliyoruz. Biz iktidarın her gün artan bakısını, şiddetini ve tehdidini kadınların sevgisi, emeği ve örgütlenmesiyle kırmak istiyoruz. Biz CHP kadınları olarak şikâyet etmek yerine çalışmayı, Anadolu ve Trakya ile kucaklaşmayı, kadınlarımızı ayağa kaldırmayı hedefliyoruz.  Bizler bu proje kapsamında çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Gölbaşı’nı semt semt, köy köy karış karış gezip kadınlarımızla buluşacağız. CHP kadın kolları olarak tek ses, tek yürek kadınlarımıza ulaşacağız. Yerel seçimler öncesi var gücümüzle partimizi iktidara taşıyan yolda emek vermeliyiz. Biz Emekçi, demokrat, çağdaş ilerici Atatürkçü CHP kadınları olarak artık eyleme dökmeliyiz sevgimizi. Çünkü Sevgi Eylem Gerektirir. Gölbaşı ilçe ile birlikte sloganımız YOLA ÇIK, YOL AÇIK, SOL AÇIK” dedi.

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ

Kadın kolları’nın ilçe teşkilatında yaptığı basın açıklamasına katılan CHP Gölbaşı ilçe Başkanı Ercan Şimşek; “yerel seçimler öncesi kadın kolları genel başkanlığı tarafından düzenlenen ve tüm ülke çapında aynı anda tüm ilçelerde kamuoyuna tanıtılan ve başlatılan çalışmalarla partimiz yerel seçimlere ne kadar hızlı ve iyi bir şekilde çalıştığının bir göstergesidir. Yerel de kadın kollarımızın en önemli görevi ise kapı kapı dolaşarak insanlara birebir günlük siyasi durumu aktarmak ve partimizin çalışmalarını projelerini en iyi şekilde duyurmaktır. Biz Cumhuriyet Halk  Partisi olarak Gölbaşı’nda yerel seçimlere hazırız” Dedi



Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2013, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER