Bakan Kılıç'tan ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Hatay ve Mersin programı dönüşü sonrasında Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal ile birlikte Gölbaşı AK Parti İlçe Teşkilatı’na sürpriz bir ziyarette bulundu.

Bakan Kılıç'tan ziyaret
Gölbaşı AK Parti İlçe Teşkilatı’na gece yaklaşık 23.30 sularında gelen Bakan Suat Kılıç’ı başta Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve yönetim kurulu üyeleri ile gençlik kolları üyelerinden oluşan oldukça kalabalık bir partili topluluğu karşıladı.
Teşkilat ziyaretinde öncelikle AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın makamında partililer ile sohbet eden ve fotoğraf çektiren Bakan Kılıç daha sonrasında toplantı odasına geçerek partilerle kısa bir konuşma yaptı.
Gecenin ilerleyen saatinde parti gençlik kollarının yapacağı bir etkinlik öncesindeki prova nedeni ile de olsa teşkilatı açık görmekten mutluluk duyduğunu belirten Bakan Kılıç, kendi dönemlerinde Türkiye’nin hayal edilemeyen noktalara geldiğini, kaos içerisinde, ekonomisi krizler içerisindeki bir Türkiye’den AK Parti döneminde Dünya’nın her yerinde sözü geçen, etkin bir Türkiye haline gelindiğini belirterek,özellikle yaşı 18-20 civarında olan jenerasyonun 10 sene önce AK Parti iktidarı öncesi Türkiye’nin fotoğrafını çekemediği için yaptıkları hizmetlerin değerinin tam olarak anlaşılamadığını belirtti.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta Afrika’ya gerçekleştirdiği ziyarette çok önemli bir mesaj vererek “Biz sizin yer altı kaynaklarınızı sömürmek için buraya gelmedik. Yer üstündeki en değerli varlığa yani insana verdiğimiz değerden dolayı buraya geldik” dediğini hatırlatarak pek çok zorlu şartı göze alarak yanında bir uçak dolusu iş adamı ile Afrika’nın fakir ülkelerine gitmenin çok önemli olduğunu belirtti.
Suat Kılıç “Devlet adamlığı sadece Londra’yı, Berlin’i ziyaret etmek yahut Müslüman ülke ziyareti yapılacağı zaman zengin Körfez ülkelerine gidip gelmek değildir. Buralara da gidebilmektir, vizyon budur.” Dedi.
Kendi hükümetleri döneminde bu Afrika ülkelerinin pek çoğunda büyükelçilikler açıldığını hatırlatan Kılıç, TİKA kanalı ile bu pek çoğu yardıma muhtaç ülkelerde yardımların da gerçekleştirildiğini belirtti.
AK Parti Gençlik Kolları’nın Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek bir organizasyon ile anacakları Sarıkamış şehitlerine de değinen Kılıç geçtiğimiz hafta kendisinin Sarıkamış’ta olduğunu ve on binlerce öğrencinin de katıldığı bir yürüyüşte Allahuekber Dağları’nda eksi derecelerde tam 8,5 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirdiklerini ifade ederek son dönemde Türkiye’de bazı kesimlerin Türk milletini Türk değerlerinden koparmaya yönelik gayretleri olduğunu belirtti.,
Bu çevrelerin Türk askerinin Sarıkamış’a yazlık elbise ile gönderildiğini, Seyit Onbaşı’nın aslında olmadığını öne sürdüğünü, öylesi ağırlıktaki bir topun kaldırılıp top namlusuna sürülemeyeceğini öne sürdüğünü belirten Kılıç ”O zaman çökertilmiş, bitmiş haldeki bir ordu ile en güçlü devletlerin hep birlikte saldırdıkları Çanakkale’de bu düşmanı yenmek nasıl mümkün olabiliyor?” diye sordu.
Türk milletinin manevi ve maddi mücadelesini yaparak bu vatanı kurtardığını ve bu çevrelere karşı hiçbir zaman prim vermeyeceklerini belirtti.
Bakan Kılıç son olarak AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenleyeceği Sarıkamış Etkinliği’nde şiir okuyacak 3 gençlik kolu üyesinden okuyacakları şiir dinledikten sonra Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı’ndan ayrıldı.
Bakan Kılıç’ı gelişinde olduğu gibi, Başkanı Osman Karaaslan ve partililer ilçe teşkilatının çıkışına kadar uğurladılar.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2013, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER