Duruay Belediyecilik Dersi Verdi

Ak Parti’ye katılımlar devam ediyor. Başka siyasi partilerde aktif rol alan siyasi isimler Ak Parti’nin ülkeye kattığı değere kayıtsız kalamayarak Ak Parti safındaki yerlerini alıyorlar.

Duruay Belediyecilik Dersi Verdi
 Ak Parti’ye katılımlar devam ediyor. Başka siyasi partilerde aktif rol alan siyasi isimler Ak Parti’nin ülkeye kattığı değere kayıtsız kalamayarak Ak Parti safındaki yerlerini alıyorlar.


Ak Parti’ye Gölbaşı’nda katılan son isim MHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hacı Ahmet Doğan oldu. Doğan için düzenlenen katılım töreni Park Düğün Salonunda gerçekleşti. Törene Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay’ın yaptığı konuşma damgasını vurdu. Duruay, Gölbaşı Belediyesi’nin gerçek belediyecilik ile 30 Mart’tan sonra tanışacağını söyledi.

MHP’den Ak Parti’ye geçen Hacı Ahmet Doğan, yapmış olduğu konuşmasında Ak Kadrolar arasımnda yer alma gerekçesini Gölbaşına hizmet etmek olarak gösterdi. Doğan, bundan sonra Gölbaşı’na ve Gölbaşı’nda bulunan Bala’lı Hemşehrilerine en iyi hizmeti sunmak için aktif siyasi hayatına Ak Parti’de devam edeceğini söyledi ve verilecek her göreve hazır olduğunu belirtti.

MHP vizyonunun ve belediyecilik anlayışının yetersiz kaldığını da söyleyen Doğan, ‘ülkeme ve milletime sahip çıkmak için bu vizyona sahip olan Ak Parti camiası içerisinde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ise 2013 yaz aylarında yaşanan gezi olaylarının hesabını bu milletin 30 Mart tarihinde hesabını soracağını söyledi. Partili partisiz tüm milleti kucaklayan Ak Parti’nin 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde büyük bir oy farklı ile birinci çıkacağına inandığını söyleyen Karaaslan, Ahmet Doğan’ın katılımı ile Gölbaşı’nın daha güçlü Ak Parti diyeceğini de dile getirdi.

 

Ak Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay ise yaptığı konuşmasında isim vermeden Gölbaşı Belediye yönetimini eleştirdi ve Gölbaşı’nın gerçek belediyecilik ile 31 Mart sabahı tanışacağını söyledi.

MAKYAJ BELEDİYECELİĞİ BELEDİYECİLİK DEĞİLDİR

Ak Parti’nin iktidarda olduğu kadar yerel yönetimlerdeki başarılı olduğu söyleyen Duruay, ‘Gölbaşı yerel seçimlerde seçimini Ak Parti’den yana kullanacak ve Ak Parti belediyeciliğine kavuşacaktır. Göz boyayan, makyaj belediyeciliği 30 Mart’ta yerini gerçek belediyeciliğe bırakacaktır’ dedi.  Gölbaşı’nın Ak Belediyecilik ile turizmde, eğitimde ve  sanayide marka şehir olacağını söyleyen Fatih Duruay, meclis üyelerinin belirlenmesinde bu projelere büyük katkı sağlayacak isimlerin yer almasının önemli rol oynadığına vurgu yaptı.

30 Mart’tan sonra Gölbaşı’nda çok şeyin değişeceğini söyleyen Duruay, başarısız Gölbaşı Belediyesi’nin gerçek gücünün Ak Kadrolar ile gün yüzüne çıkacağını söyledi.

Katılım töreninde daha sonra MHP’den Ak Parti’ye geçen Hacı Ahmet Doğan’a Ak Parti rozeti takıldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER