Aktay, Odabaşı'na esti gürledi

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Aktay, esnaf esnaf gezen Odabaşı'na tepki gösterdi

Aktay, Odabaşı'na esti gürledi
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın yerel seçimlere az bir süre kala görev süresi boyunca ihmal ettiği esnafların kapılarını çalması ve belediye basın görevlileri tarafından esnaflar için projelerin hazırlanmış olduğu söylemlerine Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Aktay’dan tepki geldi. 


Yakup Odabaşı’nın görev süreci boyunca esnafların kapısını hiç çalmadığını, en basit sorunlarını bile çözemediğini söyleyen Mehmek Aktay, esnafların mevcut yönetim tarafından ihmal edildiğini ifade etti. 

Belediyenin araçlarının neden Gölbaşı’nda yapılmadığı sorusunun cevaplanmasını isteyen Mehmet Aktay,  sadece sanayide bulunan 300 esnaf arasından 2-3 esnafla çalışılmasının ne kadar doğru olduğunun da Gölbaşı halkının huzurunda açıklanmasını istedi.

Gölbaşı Belediye Başkanlığı’nın bir pet şişe suyu bile Ankara esnaflarından aldığı konusuna dikkat çeken Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Aktay, hiçbir destek verilmeyen esnafın üzerinden siyasi propaganda yapılmasını kınadığını açıkladı.

Mehmet Aktay konu ile ilgili yaptığı açıklamasında ; “5 senedir esnafın derdini dinlemeyen, kapısını çalmayan ve sorunlarına kulak tıkayan Yakup Odabaşı, ne oldu da esnafın arasına girmeye başladı ve esnaftan güç aldığını söylüyor. Ahilik geleneğini yaşatan Gölbaşı esnafımız kapısına gelen herkese gösterdiği yakınlığı Odabaşı’na da göstermiştir. Bu esnafımızın gönlünün genişliği ortaya koyar. Esnafımız kendisine yapılanı çok iyi analiz ediyor ve gereken cevabı yerel seçimlerde en iyi şekilde verecektir” dedi.

Mehmet Aktay yaptığı açıklamasının son kısmında esnafın derdinden en iyi anlayacak kişinin Ak Kadrolar olduğunu dile getirdi ve Allah’ın izni ile göreve geldiklerinde esnafların sorununun ortadan kalkacağını ve belediyenin tüm esnaflardan eşit koşullarda alışveriş yapacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 18:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER