Gölbaşı'nda Miting gibi açılış

AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayı İbrahim Gülhan, coşkulu kalabalık ve destekçileri ile birlikte seçim bürosunu hizmete açıldı.

Gölbaşı'nda Miting gibi açılış
 AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayı İbrahim Gülhan, coşkulu kalabalık ve destekçileri ile birlikte seçim bürosunu hizmete açıldı.

Karanfil Caddesi üzerinde hizmete açılan seçim bürosunun açılışında objektiflere yansıyan coşkulu kalabalık, mitingleri anımsatırken, tezahürat ve alkışları da açılışı taçlandırdı.

İbrahim Gülhan’ın seçim bürosunun açılışına, Gümüşhane, Bayburt ve Tokat eski milletvekilleri katılırken, AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, İlçe Başkanı Osman Karaaslan, I. Bölge İl SKM Başkanı Mustafa Toruntay, Gölbaşı Belediye eski Başkanı A. Nasır Haşlak’ta seçim otobüsü üzerinden vatandaşları selamladılar.

“EMANETE SAHİP ÇIKIN”

Katılımlarından dolayı destekçileri teşekkür ederek açılış konuşmasına başlayan AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi İbrahim Gülhan, “Kıymetli babam isterdi burada olmamı lakin ömrü yetmedi görmeye, Allah ondan razı olsun, mekanı cennet olsun. Ben size onun bir emanetiyim, sizinde bu emanete sahip çıkacağınızdan eminim. Buraya toplanmanızı da buna vesile sayıyorum. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Gülhan’ın konuşmasının ardından söz alan İlçe Başkanı Osman Karaaslan ise, 30 Mart’ta Gölbaşı Belediyesi’ni ak belediyecilik ile tanıştıracaklarına inancının tam olduğunu belirtirken, tüm katılımcıların desteklerini istedi.

“CEVABIMIZI SANDIKTA VERECEĞİZ”

Açılışta bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye eski Başkanı Nasır Haşlak ise, “Ülkemiz şu an kritik günlerden geçiyor. İnşallah bu sıkıntılı günlerde hep birlikte sandıkta cevap verecek, mazlumların tek destekçisi başbakanımıza armağan edeceğiz. Bu seçim kritik ve önemli. İlçemizde AK Parti’yi birinci yaparak üzerimize düşen görevi yapacağız. Siyasette çekişmeler, kırgınlıklar olur. Başbakanımızın hatırı için bu kırgınlıkları kenara bırakıp, partimizi iktidara getireceğiz. Sizlerden bunu rica ediyorum. Seçimler ülkemize, milletimize, Gölbaşı’na ve Ankara’ya hayırlı olsun inşallah” diye konuştu.

“Gölbaşı seninle gurur duyuyor”sloganları ile söz alan AK Parti Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın konuşması alkış ve sloganlarla zaman zaman kesilirken, seçim otobüsü üzerinden vatandaşları selamlayan Duruay “İnşallah Gölbaşı’nı hep birlikte feth edeceğiz” diye yanıt verdi.

DURUAY’DAN HAŞLAK’A ÖVGÜLER

Duruay konuşmasının devamında ise, “30 Mart sadece yerel seçim değil. Dünyada ve Türkiye’de, ülkemizin üzerine oynanan oyunların son günü olacaktır. Bizler Gölbaşı’ndan sorumluyuz. Buradan alacağımız oylar güven oyu olacak. Başbakanımız ‘Ben Gölbaşı’na güveniyorum’ diyecek inşallah.

“BUGÜNLERE HAŞLAK’IN MİRASI İLE GELİNDİ”

Biz Gölbaşılılar olarak üzerimize düşende bu. Gölbaşı’nda bir belediyemiz var ondan öncede vardı. Şuna emin olun Nasır Bey’in yapmış olduğu hizmetlerin üstünde Nasır Bey’in mirası ile bugüne kadar geldi bu belediye. Sayın Başkanımın yağmış olduğu hizmetlerle, 5 seneyi boşa geçirdik. Başkanımız bana göre 2 sene hizmet etti, 3 sene borçla batakla aldığı Gölbaşı Belediyesi’ni 2 sene sonra kendisi yatırım yapabilen bir belediye yaptı. Başkanımızla gurur duyuyoruz.

“ÇANAĞIN İÇİNE HAPSOLDUK”

Gölbaşı’nda 5 senedir hiçbir imar çalışmaı olmadı, ilçemizi büyütemiyoruz. Bizim Başkanımız Nasır Haşlak’ın yapmış olduğu imar çalışmaları ile bugüne gelindi. 5 seneder Gölbaşı’na yapılan bir damla imar yok. Bu da Gölbaşı gelişmiyor, büyümüyor demektir. Çanağın için hapsolmuş durumdayız. İstiyoruz ki, ilçemizi genişletelim, büyütelim. Bunların çözümünü 30 Mart’tan sonra getirecek, Gölbaşı’nı gerçek bir kent yapacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yeniden söz alan Osman Karaaslan ise, “Buradan sesleniyorum. Nasır Haşlak ve Fatih Duruay’ın arası açık diyenler, cevabını buradan alacaklar” diyerek hep birlikte el ele birlik ve beraberlik pozu verdiler.

Coşkulu kalabalığın içerisinde vatandaşlarla da bir bir ilgilenmeyi ihmal etmeyen AK Partililer, hep birlikte seçim bürosunun açılış kurdelesini kestiler.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 01:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER