Gökçek'ten Odabaşı ve Şimşek'e gönderme

gölbaşı mitinginde Gökçek'in hedefinde Odabaşı vardı. Ramazan Şimşek'i de es geçmedi.

Gökçek'ten Odabaşı ve Şimşek'e gönderme
 Büyükşehir Belediye Başkanı ve 2014 yerel seçimler AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Melih Gökçek, seçim koordinasyon merkezi açılışlarını Gölbaşı’nda sürdürdü.  AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alpaslan ile Gölbaşı AK Parti Belediye Başkanı Adayı Fatih Duruay’ın katıldığı açılışa Gölbaşı halkı da büyük ilgi gösterdi.

Açılışa eşi Nevin Gökçek ile katılan Başkan Gökçek, Gölbaşı’nda toplanan kalabalığın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun mitinglerinden daha fazla olduğunu kaydederek, “Helal olsun size” dedi.

En güzel hizmetin ilçe belediye başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı ve iktidarın aynı partiden olmasıyla birlikte üçlü olunca verildiğini kaydeden Başkan Gökçek, Gölbaşı’ndaki pek çok eksikliğin bu uyumsuzluktan kaynaklandığını vurguladı.

AKRABASINI İŞE SOKTU

Mevcut Belediye Başkanı MHP’li Yakup Odabaşı’nın yaptığı tek işin akrabalarını belediyede işe sokmak olduğunu belirten Başkan Gökçek, “Bol miktarda akrabasını işe soktu. 52 akrabası Belediye’de. Belediye Yakup Odabaşı’nın ailesine çalışıyor. İki başkan yardımcısı akrabası. Biri istifa etti. Oğlu Etimesgut belediyesinde çalışıyor, Demirel’in kızı da Gölbaşı’nda çalışıyor. İşe gelmeden para alıyor ve dürüst geçiniyor bunlar” diye konuştu.

 “ONA İÇİM ISINMADI”

Gölbaşı halkına “Sandığa sahip çıkın” uyarısında bulunan Başkan Gökçek, şunları söyledi:

“Burada sandıkla çok oynuyorlar. Geçen seçimde Gölbaşı’nda sandıkta oynanan oylardan kaybettik. Her sandığın başına gidip oylara ve yazılana bakacaksınız. Herkesi sandık başına davet ediyorum. İlçe başkanınıza müracaat edin. Söke söke alacağız Gölbaşı’nı. Geçen seçimde bir ilçe başkanımız vardı, Ramazan… Ona içim hiç ısınamadı, ‘bu MHP’ye çalışıyor’ dedim. ‘Sandık başında onlara çalışır’ dedim. Maalesef haklı çıktım. MHP’ye geçti. Şimdi Meclis üyesi adayı... Onun için sandığa sahip çıkacaksınız.

Video hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 20:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER