Duruay'a Haşlak desteği

Görevde bulunduğu süre içerisinde Gölbaşı’nda birçok başarılı projeye imza atan Haşlak, AK Parti’nin adayı Fatih Duruay’a destek verecek.

Duruay'a Haşlak desteği
 2004-2009 yılları arasında AK Parti’den seçilerek Gölbaşı Belediye Başkanlığı görevini yürüten A.Nasır Haşlak, AK Parti Gölbaşı SKM bürosuna ziyarette bulundu. Görevde bulunduğu süre içerisinde Gölbaşı’nda birçok başarılı projeye imza atan Haşlak, AK Parti’nin adayı Fatih Duruay’a destek verecek.

Gölbaşı’nda AK Belediyecilikle yeniden hizmetlerin buluşması adına Duruay’a omuz verecek olan Haşlak, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay ve Ak Parti Teşkilatlarına olan desteğinin göstergesi olarak Ak Parti Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek SKM Başkanı Engin Çelik ile görüştü.  
Abdul Nasır Haşlak’ın, Fatih Duruay’a verdiği desteği ve Ak Parti’nin Gölbaşı’nda tekrar iktidara gelmesi için var güçleri ile çalışacaklarını açık bir şekilde ortaya koyan ziyaretinde ev sahipliğini SKM Başkanı Engin Çelik yaptı.
Engin Çelik ile seçim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunan Nasır Haşlak, çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 


Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER