Duruay ve ak kadrolara teveccüh

Gölbaşı’nın AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, Ak kadrolar ile birlikte Gölbaşı halkına ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Duruay ve ak kadrolara teveccüh

Gölbaşı’nın AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, Ak kadrolar ile birlikte Gölbaşı halkına ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Gölbaşı’nı Ak belediyecilik anlayışı ile yeniden tanıştırmak için çalışmalarını sürdüren Duruay, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Meclis üyesi ve AK Parti’ye gönül vermiş isimlerle ziyaretlerine ara vermeden devam eden Duruay, Gölbaşı Havsak Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Halkın arasından hiç ayrılmayan Duruay ve ekibine ilgi ve alaka büyük olurken esnaflar istek ve önerilerini de iletiyor. Her fırsatta esnaf ve vatandaşlar ile bir arada olmaya özen gösteren Fatih Duruay ve Ak Parti Belediye Meclis üyeleri Gölbaşı’nda çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacaklar.
Gölbaşı’nda her bir vatandaşın dertleri ile birebir ilgilenileceğini söyleyen Fatih Duruay, ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamasında vatandaşın Ak Kadrolara gösterdiği teveccühten dolayı çok memnun olduklarını söyledi ve Gölbaşı Belediyesi’ni devraldıktan sonra bu ilgi ve alakanın devam etmesi için çalışacaklarının sözünü verdi.
PAZAR YERİ ZİYARETİ

Duruay, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Karşıkaya Pazar Yerini ziyaret etti ve hem esnaflarla hem de vatandaşlarla buluştu. Fatih Duruay, Pazar yeri esnaflarının sorunlarını dinlerken, vatandaşlarında istek ve önerilerini not aldı.

HASTANE ZİYARETİ

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, yapmış olduğu ziyaretlerin arasında uzun zaman ayırdığı Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’nde muayene olan ve yatarak tedavi gören hastaları ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Hastalar ile birebir ilgilenen ve moral veren Fatih Duruay, yapmış olduğu ziyaret ile özellikle hastanede yatarak tedavi gören hastaların hâyır duasını aldı. 






Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 00:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER