“ESNAFIMIZ BİZE GÜÇ VERİYOR”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı esnafını ziyaret etti.

“ESNAFIMIZ BİZE GÜÇ VERİYOR”
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda da esnaf ziyaretlerinde bulunan Yakup Odabaşı, bu defa MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı Başkanı Mahmut Aksoy, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Mola, meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Gölbaşı Ticaret Merkezi Pasajını ziyaret edip, esnafın istek ve dileklerini dinledi. Esnaf ile sohbet edip, hayırlı işler dileklerinde bulunan Odabaşı, Gölbaşı esnafı için hayata geçirilen projelerin bir sonraki dönemde de devam edeceğini söyledi. 

“ESNAFIMIZ BİZE GÜÇ VERİYOR”

Çeşitli etkinliklerde ve ziyaretlerde Gölbaşı esnafıyla hep bir araya geldiklerini dile getiren Yakup Odabaşı, “Esnaflığı hakkıyla yapan Gölbaşılı hemşehrilerimin isteklerine, elimizden geldiği kadar yanıt vermeye çalıştık. Çok şükür onlar da bizden desteklerini hiç esirgemediler. Kahvaltılarımızda olsun, yemeklerimiz de olsun hep onlarla birlikteydik. Ara ara ben de onların dükkanlarına misafir oluyorum. Bir hayırlı işler dileyip, çaylarını içiyorum. İnşallah Gölbaşımıza katkılarını hiç esirgemeyen esnaf hemşehrilerimizle bundan sonraki süreçte de hep birlikte olacağız. Onların varlığı bize güç veriyor” dedi. 

Yakup Odabaşı’nın kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirten Gölbaşı esnafı da, Odabaşı ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, seçim çalışmalarında başarılar diledi.




 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 23:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER