Çiçek, Karaaslan'a başarı diledi

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Gölbaşı ilçe teşkilatı yöneticilerini makamında ağırladı.

Çiçek, Karaaslan'a başarı diledi

Meclis Başkanı’nı ziyarete  Ak Parti Gölbaşı ilçe Başkanı Osman Karaaslan ile birlikte, Kadın kolları başkanı Elif Özer, Gençlik kolları başkanı Emre Şen, ilçe yöneticileri Hürmet Cenk, Murat Elmas, Gökhan Koç, Ahmet Turankaya, Hacı Efendi Okman, Aydoğan Can, Arif Küçük, Fatih Kandemir, Yasin Dayanç, Mehmet Aktay ve Murat İpek katıldı.

 TBMM başkanı Cemil Çicek’i makamında ziyaret eden Ak Parti Gölbaşı  İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve ilçe yöneticileri TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in Meclis Başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik ederek yeni makamının hayırlı olmasını diledi. Meclis başkanı Çiçek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek bundan sonra tüm milletin meclis başkanı olduğunu ve kutsal bir görevi ifa ettiğini dile getirdi.

Meclis Başkanı Cemil Çiçek tarafından gerçekleşen kabulde, Çiçek AK Parti Gölbaşı İlçe 4. Olağan Kongresi'nden sonra oluşan  Yeni Başkan Osman Karaaslan ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi. AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı sayın Osman Karaaslan'da buna karşılık ziyaretlerinin gecikmiş bir hayırlı olsun ziyareti olduğunu dile getirdi ve T.B.M.M çatısı altında yapılacak yeni anayasa çalışmalarında teşkilat olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2012, 01:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER