Hizmette Gökçek farkı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Gölbaşı ilçe teşkilatını makamında ağırladı.

Hizmette Gökçek farkı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Gölbaşı ilçe teşkilatını makamında ağırladı. Teşkilat üyelerinin Gölbaşı ile ilgili aktardıkları sorunları; Gökçek, bürokratlarıyla anında telefon görüşmesi yaparak çözüme kavuşturdu.

Yaklaşık 1 saat süren ziyarete ilçe Başkanı Osman Karaaslan ile birlikte, Kadın kolları başkanı Elif Özer, Gençlik kolları başkanı Emre Şen, ilçe yöneticileri Hürmet Cenk, Murat Elmas, Gökhan Koç, Ahmet Turankaya, Hacı Efendi Okman, Aydoğan Can, Arif Küçük, Fatih Kandemir, Yasin Dayanç, Mehmet Aktay ve Murat İpek katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ağır kış şartları geçirdiğimiz şu günlerde altyapısı yarım kalmış ve asfalt bekleyen bölgelerin nisan ayı itibariyle tekrar  çalışmalarına başlanacağını ifade ederken, Gölbaşı ilçesinde de buna benzer yerlerin aynı tarihte ivedilikle tamamlanacağına dikkat çekti.  Gölbaşı’nı ikiye bölen Konya yolu içinde çalışmaların başlayacağını ifade eden Başkan Gökçek, Sanayi sitesine yeni bir yer arayışı konusuna da sıcak baktı.

AK Parti Gölbaşı ilçe yönetim kurulu üyelerinin hemen hemen her birinin Gölbaşı ile ilgili bir sorunu paylaştığı Gökçek, ASKİ, ANFA, EGO Genel müdürleri başta olmak üzere pek çok bürokratıyla telefon bağlantısı kurarak, adeta canlı yayın yaptı. Başkan Gökçek’in bu Gölbaşı için bürokratlarını seferber etmesi, teşkilat yöneticileri tarafından da takdirle karşılandı.

Toplantı sonrası AK Parti Gölbaşı ilçe teşkilatı üyeleri Başkan Gökçek’e gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2012, 01:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER