Karaaslan ziyaretlerine devam ediyor

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı İade-i ziyaretlerine devam ediyor.

Karaaslan ziyaretlerine devam ediyor
AK Parti’den Müteahhitler Derneğine Ziyaret
Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı İade-i ziyaretlerine devam ediyor. Her fırsatta Sivil Toplum örgütlerinin Gölbaşı’nda çok önemli değerleri olduğunu vurgulayan Başkan Karaaslan Müteahhitler Derneğine  ziyarette bulunarak Gölbaşı’ndaki Lokomotif sektörünün çalışmaları hakkında bilgi edindi.
İade-i ziyarette Müteahhitler Derneği Başkanı Ercan Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri bu ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, yeni bir sezona hazırlanan müteahhitlerin bu sene de bazı kurumlar tarafından sıkıntılar yaşamaması temennisinde bulundu.
Ak Parti İlçe Başkanı Karaaslan’da Gölbaşılı Müteahhitlerinin yaşadığı sıkıntıları gerekli kurumlarla görüşerek çözülebilecek sorunları aktararak gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.
Göreve başladığından beri Müteahhitlerin Gölbaşı’nda daha başarılı işler yapması için önlerinin açılması gerektiğini vurgulayan Başkan Karaaslan; “2011 yılı Gölbaşı’nda hizmet veren Müteahhitler için çok başarılı bir yıl olmasa da biz müteahhitler derneği başkanımız sayın bilgin ile yapacağımız istişareler ile müteahhitlerimizin önünü açabilecek çalışmalar yapacağız”dedi.
Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi’ne iade-i ziyarette bulunuldu
Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan Yönetim Kurulu üyeleri ile iade-i ziyarette bulunduğu Kredi Kooperatif Başkanı Mirza Akbayrak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek Gölbaşı’nda bulunan esnafların genel durumunu masaya yatırdılar.
Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın esnafa kullandırılan kredilerde sıkıntı olup olmadığı sorunun üzerine Akbayrak; “şuan için krediler esnafa kullandırılmıyor. Bunun sebebi ise yeni yıl yapılandırılmalarının açılmamasıdır” dedi. Akbayrak; en kısa zamanda bunun düzelmesini beklediklerini açıkladı.
Ak bayrak ve yönetim kurulu üyeleri bu ziyaretten dolayı ilçe başkanına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek birlikte toplu fotoğraf çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2012, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER