CHP'nin genç sesi serbest buırakıldı

CHP'nin genç sesi serbest bırakıldı

CHP'nin genç sesi serbest buırakıldı
CHP Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanı Taygun Altunkaya’nın Kızılay’da katıldığı protesto gösterileri sırasında saldırıya uğrayarak ciddi biçimde darbedildiği, ardından da güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınmıştı.

CHP'nin genç sesi ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı...
Bir kaç saatönce Gölbaşı'nda ki evinde istirahate çekilen Altunkaya Gazetemiz Yaşı İşleri Müdürü Çiğdem Şirin ile görüşerek, gözaltına alındığı sırada burnunun kırıldığını belirtti.
Altunkaya, kendisi ile birlikte 106 kişinin gözaltına alındığını dile getirerek, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığını dile getirdi.
Altunkaya ayrıca adli muayane için Numune Hastanesi'ne gönderilen ancak burnunun kırıldığını hissetmesine rağmen, hiçbir şey olmamış gibi geri gönderildiğini söyledi.
CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek yaşanan üzücü olayın ardından Altunkaya'ya ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, "Bir daha ülkesinin gündemi ve geleceği için en demokratik hakkı olan gösteri yapma hakkını kullanan hiçbir gencin böyle bir muamaleyle karşı karşıya kalmamasını diliyorum" şeklinde konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2013, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER