Başkan Odabaşı’ndan Yozgatlılar Derneği’ne hayırlı olsun ziyareti

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yaptıkları kongrede yönetim değişikli yapan Gölbaşı Yozgatlılar Derneğini ziyaret ederek yeni dernek yönetimine başarılar diledi.

Başkan Odabaşı’ndan Yozgatlılar  Derneği’ne hayırlı olsun ziyareti

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Yozgatlıların misafiri oldu. Başkan Odabaşı, yaptıkları kongrede yönetim değişikli yapan Gölbaşı Yozgatlılar Derneğini ziyaret ederek yeni dernek yönetimine başarılar diledi.

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, bu yıl 10.’sunu düzenledikleri Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliğine katkılarından dolayı Yozgatlılar Derneği yöneticilerine teşekkür etti. Başkan Odabaşı, dernek yöneticilerine teşekkür ederek, “Biz hep birlikte birer Gölbaşı ailesiyiz. Sizlerle her zaman hep birlikte olduk, olmaya da devam edeceğiz. Hemşehri derneklerimizin her zaman yanındayız. Birlik ve beraberlik içindeyiz” dedi.

TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ…

Gölbaşı Yozgatlılar Derneği’nin yeni Başkanı Murat Karakurt da ziyaretinden dolayı Başkan Odabaşı'na teşekkür ederek çiçek verdi. Dernek Başkanı Murat Karakurt, Gölbaşı Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri takdirle karşıladıklarını bildirdi. Karakurt, Gölbaşı Belediyesi’nin hizmetleri överek Başkan Yakup Odabaşı’na başarılarının devamını diledi.





Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2013, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER