Meclis'te Aksakal ve Yanık polemiği

2014 yılı bütçesi ve performans raporu görüşmeleri sırasında MHP'li Kadir Yanık ve CHP'li Aksakal arasında polemik yaşandı.

Meclis'te Aksakal ve Yanık polemiği
 CHP’li Yusuf Aksakal da yaptığı açıklamada yönetimin en büyük eksikliğinin şeffaflık olduğunu söyleyerek, “Hiçbir zaman açık tartışmalara girmedik. Şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyemediniz. Belediye meclisine verdiğimiz bazı önergelere cevap alamadık” dedi.  

GÖLBAŞINI PARTİZANCA YÖNETTİNİZ

‘İmar ile ilgili sınıfta kaldınız’ diyen Aksakal, “Çarpık yapılaşmanın önüne geçemediniz. Kent Konseyi’nde bir tek karar aldınız. O da yıllardır Atatürk Sahil Parkı adıyla kullanılan parkı kent meydanı yapıyoruz diye bir siyasi cambazlıkla karar aldırdınız onun dışında kent konseyini ne zaman topladınız? Gölbaşı’nı partizanca yönettiniz” şeklinde konuştu.

 

POPÜLİSTSİNİZ

Aksakal’ın eleştirilerine cevap vermek için kürsüye çıkan MHP’li Kadir Yanık, Yusuf Aksakal’ın polemik yaptığını vurgulayarak, “Polemik yapmaktan başka bir işi yok marifeti de yok. CHP seneye burada olacak diyor.  Gölbaşı halkı sizin ne kadar popülist olduğunuzu biliyor ki siz orada 2 kişi oturuyorsunuz burada iktidar var. Hiç şaşırmayın seneye de bu tablo  değişmeyecek. Yine siz orada 2 kişi oturacaksınız biz de burada Gölbaşı’nın sorunlarını tartışacağız. İmarda biz sınıfta kalmadık. CHP’nin yaptığı imarlar sınıfta kaldı. Biz onların yaptığı imarları çözmeye çalışıyoruz. Gerder’de hobi bahçelerine izin verdiğimizi söyledi. İzin verseydik bugün sizin gibi emlakçılar bize düşman olmazdı” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2013, 03:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER