Personel hatası!..

Her festival öncesinde yaşanan tartışmalar bu yılda yine değişmedi. Her yıl olduğu gibi bu yılda festival bu tartışmalar ışığında gerçekleşecek.

Personel hatası!..

HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN

Bu yıl 9.’su düzenlenecek olan ve adı Şenlik olarak değiştirilen Gölbaşı Sevgi Çiçeği, Andezit ve Göller Şenliği’nin tarihi belli oldu. Şenlik 22-24 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Şenlik nedeniyle; Gölbaşı sivil toplum ve siyasi örgüt temsilcileri, konut siteleri yöneticileri, muhtarlar ile üniversite temsilcilerinden oluşan kurul, ilk toplantısını yaptı.

Kurulda Festival Organizasyon Koordinatörlüğünü eski Gölbaşı Esnaflar Odası Başkanı Hulusi Gürpınar’ın yapması kararlaştırıldı. Ayrıca Gürpınar’ın koordinatörlüğünde 7 kişiden oluşan bir komite kuruldu.

YİNE AYNI NAKARAT!

Oluşturulan Kurulun yaptığı ilk toplantısının ardından Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Banu Revan yine şimşekleri üzerine çekti. Her festival öncesinde yaşanan tartışmalar bu yılda yine değişmedi. Her yıl olduğu gibi bu yılda festival bu tartışmalar ışığında gerçekleşecek.

SAF DIŞI BIRAKILDIK

Gölbaşı Son Gaste’ye konuşan Meclis Üyeleri Festival için yapılan toplantıya belediyenin Kültür ve Turizm Komisyonu üyelerinin davet edilmemesine tepki göstererek, saf dışı bırakıldıklarını belirttiler. 3 yıldır aynı davranışlarla karşılaştıklarını belirten meclis üyeleri, “3 senedir kendileri yapıyorlardı bu yılda kendileri yapsınlar o zaman” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

PERSONEL HATASI!

Öte yandan Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Banu Revan Gölbaşı Net Haber’e yaptığı açıklamada kendisini ‘Personel hatası oldu’ diyerek savundu. Topu personele atan Revan, davetiyelerin basıldığını ancak dağıtımında sıkıntı yaşandığını kaydederek, “Davetiyelerimiz çıkmıştı. Ancak dağıtımında sorun yaşandı. Birçok kişiye davetiye ulaşmamış. Durumu öğrenince bazı meclis üyelerini arayarak sıkıntıyı belirttim. Başkanımız Sayın Yakup Odabaşı ile de görüştüm. Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri ile zaten ayrıca toplantı yapılacaktı. Bunun için Başkanımızdan da onay aldım. Meclis üyelerimizde fikir ve görüşleri alınacak. Kimseyi saf dışı bırakma gibi bir niyetimiz yok” şeklinde konuştu.

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2012, 14:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan OĞUZ
Hasan OĞUZ - 12 yıl Önce

banu revan gölbaşina geldi geleli eleştiriliyor.biraksinlar artik yakasini sadece işini iyi yapan bir bayana nedir bu kiyim.bence gölbaşi belediyesinin en iyi müdürlerinden bakin diğer müdürlerin ismi bile duyulmuyor demekki meyve veren ağaç taşlaniyor.belkide sizler onu bu kadar popiler yapiyorsunuz.banu revn çalişmiyorda diğerleri koştura koştura ölüyor sanki devamet banu revan bildiğindende şaşma kalben rahatsan yaptiklarindan gerisi hikaye,doğru eğri en azindan bir şeyler yapmaya çalişiyon ben sana inananlardanim.

SIRADAKİ HABER