Belediye Gündemi

Belediye Gündemi

Belediye Gündemi


2 günde 2 açılış

Gölbaşı Belediyesi’nin yaptırdığı Boyalık Mahallesi Kültür Merkezi ile TEK Lojmanlarındaki Şehit Başkomiser Memet Fethi Akyüz Parkı hizmete açılıyor.

Gölbaşı Belediyesi’nin yaptırdığı Boyalık Mahallesi Kültür Merkezi 25 Mayıs 2012 Cuma günü saat 13.45’te, TEK Lojmanlarındaki Şehit Başkomiser Memet Fethi Akyüz Parkı da, 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü saat 13.00’te hizmete açılıyor.

Gölbaşı Belediyesi Başkanı Yakup Odabaşı, her mahalleyi kültür merkezine kavuşturmak için çaba harcadıklarını belirterek, inşaatı tamamlanan Boyalık Mahallesi Kültür Merkezi’ni de hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Gölbaşılı vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının takipçisi olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Odabaşı, “Halkımızın desteği ile yeni projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Cuma günü hemşehrilerimizle birlikte kültür merkezimizin açılışını yapacağız” dedi.

ŞEHİDİN ADI YAŞATILACAK

Bu arada Gölbaşı Belediyesi tarafından TEK Lojmanlarında yaptırılan Şehit Başkomiser Memet Fethi Akyüz Parkı da, Cumartesi günü törenle hizmete açılacak. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, aynı zamanda Kıbrıs Barış Harekatı gazisi de olan şehit Başkomiserin aziz hatırasının yaşatılması için yaptırdıkları parka Belediye Meclisi’nce isminin verildiğini söyledi.

Başkan Odabaşı, sağlık  sektörü ile bir araya geldi 

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı’nda sağlık sektöründe hizmet veren eczacı ve medikalci kuruluşların temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda buluştu.

Sağlık sektöründe hizmet veren eczacı ve medikalciler, Gölbaşı Belediyesi Mogan Aile Çay Bahçesinde Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın katılımıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. Başkan Odabaşı, kahvaltıda göreve başladığından bu yana belediye olarak yaptıkları hizmetlerini anlattı. Odabaşı, Gölbaşı’nın bu yılki projelerle yeni bir vizyon alacağını açıkladı.

“GÖLBAŞI BİZİM İÇİN DEĞERLİ”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı “Gölbaşı bizim için çok değerlidir. Göreve geldiğimiz günden itibaren Gölbaşı için en iyisi neyse onu yapmak için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Gölbaşı’na en verimli hizmeti vermek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Odabaşı daha sonra sağlık sektörü temsilcilerinin sorunlarını dinledi, görüş ve önerilerini aldı.

Kahvaltıya gelen sağlıkçılar, Başkan Odabaşı’na “İlk defa sizlerin sayesinde kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldik. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.

Gölbaşı Belediyesi’nden uçurtma şenliği

Gölbaşı Belediyesi’nin düzenlediği 3. Uçurtma Şenliği 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü gerçekleştiriliyor.

TOKİ Eymir Konutları’nda bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “Uçurtma Şenliği” saat 14.00’te başlayacak. Müzik ve eğlence eşliğinde gerçekleştirilecek şenliğe katılanlara ücretsiz uçurtma da dağıtılacak. Düzenlenecek ödüllü yarışmaya ise ancak el yapımı uçurtmalar katılabilecek.

BAŞKANDAN DAVET…

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşılı’ları şenliğe davet ederek, “Genciyle, yaşlısıyla tüm vatandaşlarımızı şenliğimize davet ediyorum. Uçurtmanızı hazırlayın, Park Eymir Konutları önünde buluşalım” dedi. Odabaşı, uçurtma şenliğinde Gölbaşılıların gerek yarışmacı olarak gerekse izleyici olarak hafta sonunda aileleriyle birlikte hoşça vakit geçireceklerini de söyledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2012, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER