Geç kalınmış olsa da...

Ankara İl Genel Meclisi Basın Komisyonu üyeleri, yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Geç kalınmış olsa da...
HABER: MERVE ŞAHİN

Ankara İl Genel Meclisi Basın Komisyonu üyeleri, yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi.
İl Özel İdaresi'nin Yenimahalle'deki binasında düzenlenen toplantıya, Basın Komisyonu Başkanı Abdulkadir Altuntaş, AK Parti Grup sözcüsü Selim Cerrah, MHP Grup Başkan Vekili Fehmi Kandemir, CHP Ankara İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Turhan Bulut, MHP İl Genel Meclis Üyesi Komisyon Başkan Yardımcısı Ünal Uygur, İl Genel Meclis Üyesi Aydın Gülhan ve Ankara'da ki yerel basın temsilcileri katıldı.
Toplantında İl Genel Meclisinin 2005-2011 yılları arasında yapmış olduğu altyapı, sağlık, tarım, teknoloji, eğitim, spor ve Kent Güvenlik Sistemi gibi hizmetler rakamlarla anlatılarak, bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantının sonunda söz alan basın mensupları da böyle bir toplantının geçte olsa düzenlenmiş olmasından duydukları memnuniyeti belirterek, bu tür toplantıların daha sık yapılmasını ve İl Genel Meclisi’nde basına ait bir oda ayrılması ve ilanlarla yerel basına destek sağlanması konusundaki taleplerini ilettiler.
Talepler doğrultusunda söz alan İl Genel Meclisi başkanvekilleri de faaliyetlerinin basında gerektiği kadar yer almamasından yakınarak basınla daha sıcak ilişkiler kurmak ve hizmetlerini anlatmak için böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi.
Basın Komisyonu’nun kurulmasının ardından basınla daha sık bir araya geleceklerini belirten İl Genel Meclis Üyesi Aydın Gülhan ise, “Basınla daha sık bir araya gelecek fikir alışverişinde bulunacağız. Bundan böyle de daha sıcak ilişkiler kurmak için çalışacağız” dedi.
 

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2012, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER