Yunus Emre Camii basına tanıtıldı

Yunus Emre Hizmet Derneği Başkanı Hayrullah Başer’in önderliğinde basına tanıtılan Yunus Emre Cami inşasıyla göz doldurdu. Yunus Emre Hiz

Yunus Emre Camii basına tanıtıldı

Gölbaşı Yunus Emre Hizmet Derneği tarafından yaptırılan Yunus Emre Cami basına tanıtıldı.

Yunus Emre Hizmet Derneği  Başkanı Hayrullah Başer’in önderliğinde basına tanıtılan Yunus Emre Cami inşasıyla göz doldurdu.

Yapımına 2.2 milyon lira harcanan Camii Spor salonu, Konferans Salonu, Çok Amaçlı Salon, Kütüphane, Kurs Yerleri, Duş yerleri, geniş lojmanları, çocuk oyun alanlarından oluşuyor.

26 Mayıs 2012 tarihinde açılışını TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in yapacağı Camiinin iç dizaynı ve dış cephesine işlenen özel andezit taşı kaplamaları ile dikkat çekiyor.

Camiinin bölümleri ve özellikleri hakkında Başkan Hayrullah Başer ile birlikte, Yunus Emre Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri,  Meclis Üyesi Erdem Karagöz, yardımsever Hacı Fethi Duruay, Ahmet Yıldırım, Andezit Taşçılar Birliği Dernek Başkanı Bayram Dursun basın mensuplarını bilgilendirdi.

2000 kişi kapasiteli Camiinin sadece ibadet açısından düşünülmemesi ve sosyal alanlarının da bulunması Cami’ye ayrı bir değer katacak.  

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2012, 14:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
burak ak
burak ak - 12 yıl Önce

gölbaşına sürekli cami yapılıyor.cuma namazı dışında camilerin cemaati yok.camiler de spor salonu lojman çoçuk oyun alanı neden nasıl olur.insanlar tatil mi yapacak cami de.yunus emre külliye şeklinde fakirlerin kalacağı ilim yuvası olacak bir yer olmalıydı 2 trilyon para boşa harcandı bana göre düşünmek lazım

SIRADAKİ HABER