Gölbaşı’na iki kapalı pazar yeri

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yeni dönemde ilk hedeflerinden birinin Seğmenler ve Karşıyaka Mahallelerinde otoparklı iki kapalı pazar yerini Gölbaşı’na kazandırmak olduğunu açıkladı.

Gölbaşı’na iki kapalı pazar yeri

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yeni dönemde ilk hedeflerinden birinin otoparklı iki kapalı pazar yerini Gölbaşı’na kazandırmak olduğunu açıkladı. Başkan Odabaşı, kapalı pazar yerlerinin Karşıyaka ve Seğmenler Mahallesi’ne yapılacağını bildirdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, hayata geçirmeyi planladıkları iki kapalı pazaryeri projesi ile hem pazaryeri hem de otopark problemine çözüm getirmeyi hedeflediklerini belirterek “Gölbaşı’mızın en büyük sıkıntısı haline gelen otopark sorununa da bu şekilde çözüm bulacağız” dedi.

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, projeyle ilgili olarak daha sonra şunları söyledi:

“ESNAFA DESTEK, VATANDAŞA HİZMET”

“Proje kapsamında Karşıyaka ve Seğmenler Mahallesi’ne kapalı pazar yeri ve otopark inşa edilecek. Çocuk oyun alanlarının da bulunacağı pazar yerleriyle hem esnafa hem de vatandaşa hizmet verilecek.

Öncelikli olarak iki mahallede hayata geçirilmesi planlanan kapalı pazar yerleri, kapalı otopark ve çocuk oyun alanlarına da sahip olacak. Karşıyaka Mahallesi’nde yapılacak olan kapalı pazar yeri ve otoparkta 5 bin100 metrekare kapalı pazar alanı, 2 katlı ve 630 araç kapasiteli kapalı otopark ve bir çocuk oyun alanı yer alacaktır.

Toplam 5 bin metrekarelik bir alana inşa edilecek Seğmenler Mahallesindeki kapalı pazar yeri ve otoparkında ise 350 araç kapasiteli bir otopark bulunacak.

Bu iki önemli proje sayesinde Gölbaşı’nın büyük problemlerinden birisi olan pazar yeri ihtiyacı çözüme kavuşturulacak. Otopark sorununa da çözüm getirecek olan bu projeyle alışverişe gelen vatandaşlarımız araçlarının güvenli bir şekilde park edebilecekler. Esnafımız da tezgahlarını kapalı olarak tasarlanan pazar yerlerinde rahat bir şekilde kurabilecekler.”

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER