Odabaşı: Sağlık çalışanlarına her zaman minnet duyduk

Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayınlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçedeki sağlık kurum ve merkezlerini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının bayramlarını kutladı.

Odabaşı: Sağlık çalışanlarına her zaman minnet duyduk

Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayınlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçedeki sağlık kurum ve merkezlerini ziyaret ederek, çalışanların bayramlarını kutladı. Mesajında başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladığını belirten Başkan Yakup Odabaşı, sağlık çalışanlarının bayramlarını kutlamak için yaptığı ziyaretlerde doktor ve hemşirelere çiçek hediye etti. Sağlık çalışanlarının görev başındayken uğradıkları saldırıları kınadığını belirten Başkan Odabaşı, “Canımızı emanet ettiğimiz doktorlarımız, hemşirelerimiz ve diğer tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutlar, çalışmalarında sonsuz başarılar dilerim” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçedeki sağlık merkezlerini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı ve birer çiçek hediye etti. Gölbaşı’ndaki sağlık çalışanları ile bir araya gelen Yakup Odabaşı, doktor ve hemşirelerle sohbet etti. Sağlık çalışanlarının isteklerini dileyen Başkan Odabaşı, bayramlarının kutlu olmasını dileyip, “Vatandaşlarımızın sağlıklarına kavuşması için gösterdiğiniz özverili çalışmalardan dolayı sizi kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

 BAŞKAN ODABAŞI’NIN MESAJI

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladığı mesajında ise şunları söyledi;

“Her koşul altında gece, gündüz demeden çalışan ve insanüstü bir gayret ortaya koyarak vatandaşlarımızı sağlıklarına kavuşturmak için çalışan sağlık çalışanlarımıza her zaman minnet duyduk. Canımızı emanet ettiğimiz doktorlarımıza, hemşirelerimize ve diğer tüm sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı saygılarımı sunuyorum. Yüce Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' diyerek onurlandırdığı ve görevlerini her türlü şartta büyük özveri ile yerine getiren bütün tıp mensuplarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyor, çalışmalarında sonsuz başarılar diliyorum. En zor şartlarda görev yapan ve mesleklerini özveriyle sürdüren bütün doktorlarımız, hemşirelerimiz, teknisyenlerimiz ve sağlık personelimizin bayramlarını kutlar, görevlerini icra ederken uğradıkları çirkin saldırılardan duyduğum üzüntüyü belirtmek isterim.”

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2014, 20:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER