SOKAKTA ÇALIŞANLARDAN YENİ EĞİTİM YILINA BAŞLANGIÇ

Ankara Sokaklarında Çalışan Çocuklar Merkezi üyeleri, yeni eğitim ve öğretim yılına sanatsal bir faaliyet ile merhaba dedi. Tüm sınıfları boyanarak yenilenen merkezin yetenekli üyeleri, bina girişindeki bariyerleri de resimlerle donattı.

SOKAKTA ÇALIŞANLARDAN YENİ EĞİTİM YILINA BAŞLANGIÇ
 Büyükşehir Belediyesi, eğitime sunduğu dört dörtlük katkı ile Başkentli çocukların yanında olmayı bu yıl da sürdürüyor. Aile yaşam merkezleri, gençlik merkezleri ve çocuk kulüpleriyle Başkentlilerin güvenli birer buluşma adresi haline gelen yerlerden  Ankara Sokaklarında Çalışan Çocuklar Merkezi de örnek çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

2013-2014 Eğitim ve öğretim yılına keyifli bir başlangıç yapan merkez, yeni çehre ve yeni kadroyla birlikte çalışmalarına başladı. Boya ve badanasından sınıflarına kadar yenilenen merkez, daha bakımlı ve renkli bir hale getirildi. Bünyesine yeni derslikler katan ve üyeleri için daha verimli hale gelen, eğitimin yanında şefkati de unutmayan merkezin personeli de güler yüzle bu yıla “merhaba” dedi. Merkezin yetenekli üyeleri ise merkez binası girişindeki bariyerlere resimler çizerek, giriş alanını daha renkli bir hale getirdi.

 
BAŞARILI MEZUNLARINDAN ZİYARET

Merkez, yeni eğitim öğretim yılına başlangıcının hemen ardından pek çok konuk da ağırladı. Köln üniversitesi, Yemen Yerel Yönetimler Bakanı ve beraberindeki heyet, Seul Belediyesi’nden gelen yetkililer, merkezin tüm birimlerini gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Merkezin en önemli konukları ise eski üyelerden, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünü kazanan Ogün Aksoy ile Kırıkkale Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümünü tam burslu kazanan H. Emre Çağlayan oldu. Merkez idarecileri ile personele teşekkürlerini sunmak için ziyarete gelen gençler, mutluluklarını dile getirdi. Merkez idarecileri ise gençlere, ömürleri boyunca her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını dile getirdiler

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2013, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER