Çok şey yaptık daha yapacak çok işimiz var

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez konuştu.

Çok şey yaptık daha yapacak çok işimiz var
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez konuştu.

 ÇOK ŞEY YAPTIK, DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Amerikan Kültür’ün açılışının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan

Odabaşı yaptığı açıklamada 4.5 yıllık görevi süresine Gölbaşı’na canı gönülden hizmet ettiklerini dile getirerek, “Bu işler nasip işi. Tabi Çalışmadan gayretten etmeden de bir şey olmaz. Demokrasinin gereği olarak partiler bir aday gösterir, sonrada vatandaşa gidersiniz vatandaş da kimi teveccüh ederse ona yetki verir. 2009’da Gölbaşılı hemşirelerimiz böyle bir yetki verdiler. Biz de onlara layık olmak için bu süre içerisinde elimizden ne gelirse yaptık ve çalıştık. Severek çalıştık. Sloganımız da var. Çok şey yaptık daha yapacak çok işimiz var” dedi.

KAZANAN GÖLBAŞIMIZ OLSUN

“Partimiz ve büyüklerimiz bizim devam etmemiz yönünde bir teveccüh gösterdiyse biz ancak saygı gösteririz” diyen Odabaşı, “Çünkü görevden kaçma gibi bir şey olamaz. Bir seçim süreci var. Ama bizim her zaman söylediğimiz bir şey var. Hayırlısı ne ise o olsun. Geçen dönemde öyle dedik. Kazanan Gölbaşımız olsun. Seçimle gelecek olan insanlar bu ilçeye hizmet edecekse amaç buysa belli sınırları aşmamak lazım. İnsan onurunu kırıcı davranışlarda bulunmamak lazım. Demokrasiye inanıyorsak, demokratik ölçülerde bir mücadele olur. Bu mücadelenin sonucunda da bir kişi kazanır. Seçimden sonra da amaç Gölbaşı’na hizmet olmalıdır. Seçim bittikten sonra artık şu parti bu parti değil Gölbaşı’nın kazanmış olması önemli olacak. O düşünce ile hareket etik. Partimiz Gölbaşı’nda seçimi alacağımızı ve iddialı olacağımızı düşündüğü için bize teveccüh etti. Ben önce Genel Başkanıma ve partimizin önde gelen isimlerine teşekkür ederim. Gölbaşılı hemşerilerimize de çok teşekkür ediyorum. Onlar her zaman bize destek oldular ve dua ettiler. Biz buna önem veriyoruz” dedi.

ANKARA’DA DA İDDİALI OLACAĞIZ

Başkan Odabaşı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na MHP’den aday gösterilen Mevlüt Karakaya ile ilgili olarak da yaptığı açıklamada “Büyükşehir adayımızın genel merkezde yetkili olması, öğretim görevlisi olması Ankara’yı bilen biri ve işin uzmanı olması ciddi bir artı diye düşünüyorum. Sadece Gölbaşı’nda değil Ankara’nın bütün ilçelerine iddialı olacaktır. Mevlüt Karakaya’nın aday gösterilmesinden mutlu olduk. İnşallah Ankara’da da iddialı olacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu. 

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2013, 20:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER