Odabaşı'nın ismi sürpriz olmadı

MHP Meclis Üyeleri Odabaşı’nın adaylığı ile ilgili ilk kez Gölbaşı Net Haber’e konuştu.

Odabaşı'nın ismi sürpriz olmadı
  

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılan toplantı ile yeniden adaylığının açıklanmasının ardından Gölbaşı’nda MHP içerisinde de hareketli günler başladı.

MHP Meclis Üyeleri Odabaşı’nın adaylığı ile ilgili ilk kez Gölbaşı Net Haber’e konuştu.

İşte MHP Meclis Üyeleri’nin ve Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla’nın Odabaşı ile ilgili yorumları…

 

MHP Meclis Üyesi Ali ATSIZ:

TEŞKİLATIN AÇIKLADIĞI ADAY BİZİM ADAYIMIZDIR

Başkanımız Odabaşı’nın adaylığı bizim için sürpriz olmadı. İlçe teşkilatımızın açıkladığı aday bizim adayımızdır. Tabi ki mevcut belediye başkanı açıklandı teşkilatımıza Gölbaşı’na hayırlı uğurlu olsun. Beklediğimiz adaylardan biriydi.  Yüzde doksan dokuz MHP 2014 seçimlerinde Gölbaşı Belediye Başkanlığını alacaktır.

MHP Meclis Üyesi ERDEM KARAGÖZ:

9 SENEYİ 4.5 YILA SIĞDIRDI

Başkanımız Yakup Odabaşı’nın adaylığı Gölbaşı’na hayırlı olsun. 2014 yılında Tabiî ki MHP Belediye Başkanlığını yeniden alacak. Bunun başka alternatifi yok. Gölbaşı Belediyesi güzel çalışmalar yaptı. Gecesini gündüzüne kattı. 9 sene gibi bir zamanı 4 buçuk yıla sığdırdı.  Gecesini gündüzüne katıp çalışan bir belediye başkanımız var.

 

MHP Meclis Üyesi Nazım Kaşkatepe:

GÖLBAŞI GÖRMEDİĞİ HİZMETİ BU DÖNEDME GÖRDÜ 

Odabaşı’nın adaylığı bizim için sürpriz olmadı. Çünkü şahsen ben 1959 yılından beri Gölbaşı’ndayım. Bu sene de 48. yıl dönümünü kutladık. Bütün belediye başkanlarını da yakından tanırım. Hepsine de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Ama şu gerçek ki Yakup Odabaşı’nın çok ciddi hizmetleri oldu. Hatta cumhuriyet tarihinden beri Gölbaşı görmediği hizmeti gördü. Gölbaşı’nın çehresini değiştirdi Gölbaşı’na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da biz partimizin tekrar Yakup Odabaşı’nı aday göstereceğini biliyorduk Bizim için hiç de sürpriz olmadı.

KARAKAYA’NIN ADAYLIĞI BİZİ MUTLU ETTİ

MHP Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Karakaya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi. Biz de Karakaya’yı yakından tanıdığımız için çok da mutlu olduk. Biliyorsunuz bir evvelki dönemde Mansur bey adaydı. Zaten onun getirmiş olduğu %28’lik potansiyel var. Biz de %28’in üstüne oy koyarak Mevlüt Karakaya’yı Belediye Başkanı yapacağız. 

 

MHP Meclis Üyesi MEHMET ATAK

BİZ ÇALIŞTIK YİNE ÇALIŞACAĞIZ TAKDİR GÖLBAŞI HALKININ 

Odabaşı’nın adaylığı sürpriz değildi zaten bekliyorduk. Planlarımızı programlarımız ona göreydi. Bizim şöyle bir avantajımız var en azından tecrübeli bir adayımız var. Gölbaşı’nı daha da güzel günler bekliyor. İlçemize halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Biz elimizden gelen her şeyi ve çalışmalarımızı yapacağız. Bu saatten sonra CHP’nin adayı, AK Parti’nin adayı kim olursa olsun bizim için hiç fark etmez. Biz çalıştık, seçimlerde yine çalışacağız. Artık takdir Gölbaşı halkının. 

TEŞKİLATIMIZ İSTERSE YENİDEN ADAYIM

Meclis üyesi adaylığı için de gerek belediye başkanı adayımız, gerekse ilçe teşkilatımız tekrar bana yol arkadaşlığına devam edeceğiz derlerse varım.

ANKARA’NIN YENİ BAŞKANI KARAKAYA

Ankara büyükşehir Belediye Başkan adayımız da Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Karakaya oldu. Tarihe bir not düşelim Ankara’nın yeni başkanı Mevlüt Karakaya olacaktır.

 

Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Melih Molla: 

HEDEFLERİMİZ BÜYÜK İNŞALLAH KAZANACAĞIZ

Coşkulu bir açıklamayla Yakup Başkanımızın adaylığı açıklandı. Beklediğimiz bir açıklamaydı. Gölbaşı’nda güzel çalışmalarımız olacak, ekiplerimiz kuruldu. Önümüzde ki süreçte zaten çalışmalarımız başlayacak. Bizim için sürpriz değildi. Beklediğimiz bir sonuçtu. Mevlüt beyin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı bizi çok sevindirdi. Buradan biri, sevdiğimiz bildiğimiz biri. Gölbaşı’nda üniversite de hocalık yapmış biri. Tabi bu yörenin insanı olması bizi çok sevindirdi. Gölbaşı olarak desteğimizi sağlayacağız. Hedeflerimiz büyük inşallah kazanacağız.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2013, 19:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
emre tekin
emre tekin - 11 yıl Önce

bunların hepsini toplasan bir melih başkan yapmaz başkanım seni daha iyi yerlerde görmek istiyoruz her zaman yanındayız karşıyaka lı bozkurtlar

SIRADAKİ HABER