Odabaşı ve Karaaslan birlikte açılış yaptı

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük dil okulu Amerikan Kültür’ün Gölbaşı’nda şubesi açıldı. Cemal Gürsel Caddesi’nde hizmete başlayan Amerikan Kültür’ün açılışı siyasi protokolün de geniş katılımıyla gerçekleştirildi.

Odabaşı ve Karaaslan birlikte açılış yaptı
 Türkiye’nin ve dünyanın en büyük dil okulu Amerikan Kültür’ün Gölbaşı’nda  şubesi  açıldı. Cemal Gürsel Caddesi’nde hizmete başlayan Amerikan Kültür’ün  açılışı siyasi protokolün de geniş katılımıyla gerçekleştirildi.

MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’un çabaları sonucunda Gölbaşı’na kazandırılan Amerikan Kültür’ün açılışını Gölbaşı  Belediye Başkanı  Yakup Odabaşı, MHP Ankara İl eski Başkanı Ömer Demirel, MHP MYK Üyesi  İbrahim Çiftçi ve AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan birlikte yaptı.

Açılışın ardından programa katılan davetliler hepbirlikte Amerikan Kültür’ün sınıflarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Açılışa MHP Meclis üyelerinin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Duruay, CHP Belediye Meclis Üyesi  Ercan Şimşek, ATO Başkan Yardımcı Mehmet Aypek, MHP İl yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Ankara’da 5.şubesi’ni açan Amerikan Kültür 380m2’lik alanda hizmet verecek. Toplamda 500 öğrenci kapasiteli ve 10 sınıfı bulunan Amerikan  Kültür Gölbaşı’nda  büyük bir eksikliği de gidermiş olacak. 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2013, 19:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER