Parklar Doğal Fotoğraf Stüdyo alanlarına döndü

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin parkları, baharın gelmesi, havaların ısınmasıyla birlikte yeni evlenen çiftlerin “doğal fotoğraf stüdyo alanları” haline geldi.

Parklar Doğal Fotoğraf Stüdyo alanlarına döndü
 Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin parkları, baharın gelmesi, havaların ısınmasıyla birlikte yeni evlenen çiftlerin “doğal fotoğraf stüdyo alanları” haline geldi.

Son yıllarda yapılan dev rekreasyon alanları ve sayısız kent parkıyla Türkiye’nin en yeşil kent merkezi haline gelen Başkent Ankara’nın rengarenk parkları; ağaçları, yemyeşil doğası ve masmavi sularıyla Dikmen Vadisi’nde, Göksu’da,  Mogan’da, Gençlik Parkı’nda, 50. Yıl Parkı’nda yeni evlenen çiftlerin adeta “doğal fotoğraf stüdyo alanları”na dönüştü.

Nikahtan hemen sonra, bazen de nikahın başlamasına saatler kala Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin rekreasyon alanlarına nedimeleriyle koşan gelin ve damatlar, kapalı mekanlar yerine tabiatın tüm güzelliklerini sunan görüntülerle bu özel günlerini belgeliyorlar.  

Fotoğraf çektirmek için Dikmen Vadisi’ni seçen Iraz  Aydın - Orhan Sevim çifti, akşam yapılacak düğün öncesinde ‘Dikmen Vadisi’nin görsel güzelliğini fon olarak kullandıklarını ve düğün fotoğraflarının farklı olmasını istedikleri için parkı tercih ettiklerini’ dile getirdi.

Aslı - Oktay Ayaeş çifti ise ‘geçen yıl kardeşlerinin Göksu Park’ta çektirdikleri güzel nikah fotoğraflarından etkilenip bu özel günlerini Dikmen Vadisi’nde ölümsüzleştirmek istediklerini’ belirtti.

 Dikmen Vadisi görevlileri ise özellikle hafta sonları havaların da iyi gitmesiyle, günde ortalama 20-30 yeni çiftin buraya gelip özel fotoğraflar çektirdiklerini bildirdiler.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2013, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER