Atak suskunluğunu Net Haber'e bozdu...

MHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Atak, yaklaşan yerel seçimler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Atak suskunluğunu Net Haber'e bozdu...

Gölbaşı Net Haber Gazetesi’nde yaşanan görev değişikliğinden dolayı Ziya Özkan’a ve Çiğdem Şirin’e hayırlı olması dileklerini sunan MHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Atak, yaklaşan yerel seçimler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Gündemi sarsan açıklamalara imza atan MHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Atak suskunluğunu Gölbaşı net habere bozdu. 

Dört yılını tamamlayan Gölbaşı Belediye yönetiminin rutin çalışmalarda gelmiş geçmiş tüm belediyelerden daha başarılı olduğuna vurgu yapan ve son zamanlarda yapılan ve yapımına devam eden projeleri anlatan Atak; “yüzme havuzuna beton yığını diyenler oldu. O arkadaşlar yanıldılar. Prestij proje olarak hayata geçti ve şuan da 1200 üyesi var. Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyacak olan Şahin Tepesi projesinde ise büyük sürprizler var. Belediye Başkanımız en kısa zamanda bir basın açıklaması ile Şahin tepesi Projesinin ayrıntılarını paylaşacaktır” şeklinde konuştu.

Cephe sağlıklaştırma projesi’nde ilk etap’ın sonuna gelindi. Bu projede güzel sonuçların elde edilmesiyle ikinci etaba başlanacak. Konya yolunun diğer tarafı ve cemal gürsel caddesinde uygulanacak Cephe sağlıklaştırma projesi de eş zamanlı olarak kaldırım çalışmalarının da yapılacağını ifade eden Atak, Cemal Gürsel ve Hükümet Caddesi’nin araç trafiğine kapatılması hususunda Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinden hiçbir destek alamadıklarını söyledi. 

AK PARTİ ENGELLEDİ

Siyaset yaparken önceliğin Gölbaşı olması gerektiğinin altını çizen Belediye Meclis Üyesi Mehmet Atak; “Yapılan hizmetler ilçemize yapılacak. Bu hizmeti şu getirdi bu getirdi çok yanlış bir tavır olur. Hizmetler birilerinin adı geçsin diye yapılmamalı. Bunların oyu artar gözü ile bakıldığından dolayı yayalaştırma projesine geçilemedi. Araç trafiğinin kaldırılarak yay trafiğine açılması cemal gürsel caddesine ayrı bir değer katacaktı. Ak Parti engellemeseydi  Gölbaşı Belediyesi’nin bu konu ile ilgili bütün hazırlıkları tamamdı. Bana göre MHP’nin oyunun artması kaygısı ile bu proje Ak Parti tarafından engellendi” ifadelerini kullandı.

Atak, Ak Parti temsilcilerine çağrıda da bulunarak “eğer engellenmediğini söyleyebiliyorlarsa buyursunlar birlikte gidip izini alıp gelelim” dedi. 

ÖNEMLİ OLAN GÖLBAŞI HALKININ KİMİ DESTEKLEYECEĞİ

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın Gölbaşı Belediyesi’ni kazanacaklarına kesin gözü ile baktığını ve yapılan açıklamalarda hedef 2014, emanet verdiğimiz belediyeyi alacağız gibi sözlerine karşılık Atak; “geçen dönemde Ak Parti kadrosu da belediyeyi kesin alacakları gözü ile bakıyorlardı. Önemli olan Gölbaşı halkının kimi seçeceği güvenoyunu kime vereceğidir. Biz Gölbaşı Belediyesi’ni kazanacağız, 2014 için çok iddialıyız, hizmetlerimiz ve bütün çalışmalarımız bu yönde” şeklinde konuştu. 

NE İLE KİMLE KAZANACAKLAR

“Ak Parti İlçe Başkanı arkadaşımız genç ve heyecanlı bir arkadaş. Heyecanla o sözleri söylemiş olabilir” diyen Mehmet Atak, “ortada adayları yok ne ile kimle kazanacaklar” dedi. 

SUÇ GÖKÇEK’TE DEĞİL…

Gölbaşı’na Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet gelmesi noktasında sıkıntının Melih Gökçek’ten kaynaklamadığını üstüne basa basa belirten Atak, hizmetin gelmesini Ak Parti’nin Gölbaşı temsilcileri tarafından engellendiğini, hizmet istemeyip şikayet etiklerini iddia etti. 

AK PARTİ SİYASET YAPAMIYOR

AK Parti’nin muhalefeti ile ilgili soruya ise Atak gündemde şok etkisi yaratacak bir cevap verdi.

Atak; “Ak Parti muhalefet yapmıyor, yapamıyor” diyerek Ak Parti’nin muhalefet yapacak bir konu bulamadığını ve hizmetlerinin muhalefetin yapılmasına çok fazla olanak sağlamadığı ifadelerini kullandı.

Düne kadar festivalleri 100-150 kişiyle yapanlar 20 Binleri görünce şaşırdılar diyen Meclis üyesi Mehmet Atak; “Sahil parkı gibi bir parkı dâhil Gölbaşı’nın ve Ankara’nın hizmetine sunamayan beceriksizleri Gölbaşı halkı gördü.” dedi.

Atak, sadece Gölbaşı’nda uygulanan inşaatlardaki merdiven boşluğunu halledecek bir beceride dahi bulunmamak ile suçladığı AK Parti temsilcilerini, 4 yıllarının Gölbaşı Belediyesi’ni şikâyet etmekle geçti. İktidarın nimetlerini Gölbaşı’na sunmaları gerekirken bizim yaptığımız hizmetleri engellemek için Büyükşehir’e sığınan Ak Partililer koskoca 4 yılı bu şekilde harcadılar. Oysaki siyasi erki iyi kullanabilselerdi çok ciddi hizmetlerin Gölbaşı’ getirilmesine vesile olabilirlerdi. Diyerek konuştu.

MECLİSTE YAPICI BİR MUHALEFET VAR

Gölbaşı Belediye Meclisinde grubu bulunan partilerin yaptığı muhalefeti yapıcı bulup bulmadığını sorusu üzerine Atak; “CHP grubu da AK Parti grubu da yapıcı muhalefet yapıyorlar. Zaman zaman bizde onaylamadığımız konularda kendi içimizde muhalefet yaptığımız oldu” yorumunu yaptı. 

ATAK’TAN YENİ BİR UCUBE BENZETMESİ

Yakup Odabaşı’nın ve ilgili birimlerin Haymana Yolu ayrımına yapılan üst geçit ile yoğun mesai harcadığını Karayollarına kendilerinin bile yapmayı teklif edildiği bilgisini paylaşan Atak, CHP İlçe Başkanlığı’nın konu hakkında meclise başvurusunun olduğuna da değindi.

Karayollarının yaptığı üst geçidi ise Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ne yaptığı ucube benzetmesini yapan Atak, “turizm şehri olan Gölbaşı’na o üst geçit yakışmadı. Engelli vatandaşlarımızın o üst geçidi kullanma şansı yok” dedi. 

O AÇIKLAMA YANLIŞ ANLAŞILDI

Gölbaşı’nda yayın yapan bir yerel gazetede çıkan röportajının yanlış anlaşıldığını söyleyen Atak; “aday adaylığını düşünüyorum dedim. Kamuoyunda bu yönde de talepler var ama mevcut belediye başkanımız başarılı olunca benim aday adayıyım diye çıkmak etik olmaz” dedi. 

ODABAŞI’NIN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın kendisine göre en büyük özelliğinin dürüst olmasını söyleyen Meclis Üyesi Atak, “Gölbaşı Belediyesi’nin parasını harcarken kılı kırk yarıyor” açıklamasını yaptı. 

GÖLBAŞI SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞI HAFİF GELİR

 Gölbaşı Belediye spor’u bıraktıktan sonra ilk defa Gölbaşı net haber’e konuşan Meclis üyesi Mehmet Atak, yaptığı açıklamada; “Ben Gençler birliği gibi bir kulüpte yöneticilik yaptım. Benim için Gölbaşı Belediye spor kulübü hafif gelir dedi. 

CHELSEA OLAYI SON NOKTAYDI

Dünyaca ünlü chelsea takımıyla el sıkışma noktasına geldiklerini açıklayan Atak; “ Oradaki bir Türk antiranör vasıtası ile iletişime geçtiğimiz chelsea kulübü ile yıllık 1 milyon lira gibi bir gelir sağlayabileceğimiz bir anlaşmaya imza aşamasına geldik. Fakat birileri tarafından bu iş engellendi. Bende bu engellenmeye kızdığım için Gölbaşı belediye spor’dan istifa ettim. Benim için spor kulubü başkanlığı sıradan bir iş” dedi.

Atak;  bir kere spor kulübü başkanı olacak kişilerin sporun içinden gelmesi lazım diyerek mevcut Spor kulübü Başkanı Ersin Pehlivan’a da göndermede bulundu.

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2013, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER