Bahçeli Gölbaşı'nda açılış yaptı

Dünyaca tanınmış ve marka bir isim olmuş Yapı Marketleri’nden Praktiker Gölbaşı’na da bir şubesini açtı. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla gerçekleşen açılış törenine ilgi yoğun oldu.

Bahçeli Gölbaşı'nda açılış yaptı
 Praktiker Yapı Marketleri Gölbaşı’na bayiliği açtı.

Çiğdem Şirin'in Haberi....

Dünyaca tanınmış ve marka bir isim olmuş Yapı Marketleri’nden Praktiker Gölbaşı’na da bir şubesini açtı. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla gerçekleşen açılış törenine ilgi yoğun oldu.

Gölbaşı’nın ekonomik gelişimine katkı saylayacak olan ve Haymana Yolu’nda müşterilerine kapılarını açan Praktiker Yapı Marketleri’nin açılışına Ulusal basında ilgi gösterdi.

BAHÇELİ’YE SEVGİ GÖSTERİSİ

Organize yapı market sektörünün öncülerinden olan Praktiker, yatırımlarını hızla sürdürüyor. Gölbaşı’nın tanınmış iş adamlarından Mahmut Aksoy, Hürriyet Ergezer, Ali Atsız ve Mimar Yüksel Güler’in kurduğu şirket altında, Haymana yolunda kapılarını aralayan Praktiker Yapı Marketleri’nin açılışına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye MHP’liler sevgi gösterisinde bulundu.

Ataya saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılışın ardından Bahçeli ve beraberinde ki heyet Praktiker Mağazasını gezdi.

HAYIRLI OLSUN

Açılışta konuşma yapan Praktiker Gölbaşı Yapı Marketleri Genel Müdürü ve MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, tanınmış bir markayı Gölbaşı’na kazandırmış olmanın sevinci içerisinde olduklarını kaydederek, bu tür marketlerin Gölbaşı için çok önemli olduğunu dile getirdi. Aksoy, Gölbaşı’nı içerisinden geçip gidilen bir şehir statüsünden çıkarmak; oturulan, dinlenilen ve alışveriş yapılan bir şehir haline getirmek için çaba sarf ettiklerini söyleyerek, Praktiker Yapı Market’in Gölbaşı’na hayırlı olması temennisinde bulundu.  

 “3 kat üzerine inşaa edilen Praktiker Gölbaşı Mağazası 2000m’2 kapalı, 1000m’ alanda hizmet verecek. 20’ye yakın personeli ile 40.000’e yakın ürün ise müşterilere sunulacak.

Kimler katıldı?

Praktiker Gölbaşı mağazasının açılışına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere, MHP Ankara Milletvekili Zuhal Topçu, Oktay Vural, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Gölbaşılı Seğmenleri’nin de gösteri yaptığı açılışın ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli  ve beraberinde ki heyet Gölbaşı Belediye’sini de ziyaret etti...


Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2013, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER