Odabaşı, STK'larla kahvaltıda

Daha önce siyasi parti ilçe başkanlarını kahvaltı sofrasına konuk eden Orta Anadolu Birliği Platformu’nun son konuğu Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı oldu.

Odabaşı, STK'larla kahvaltıda

Daha önce siyasi parti ilçe başkanlarını kahvaltı sofrasına konuk eden Orta Anadolu Birliği Platformu’nun son konuğu Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı oldu. 

Kahvaltıda bir araya gelen STK temsilcileri ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı,Gölbaşı sorunlarını masaya yatırırken, STK temsilcileri dilek ve isteklerini Başkan Odabaşı’na ilettiler. 

KATILIMCI YÖNETİMİ İLKE EDİNDİK

Başkan Odabaşı, STK’ları önemsediklerini ve göreve geldikleri günden bugüne kadar “Birlikte yönetme” arzusu içinde olduklarını ve bu nedenle STK’ları dikkate aldıklarını ifade etti. STK’ların önemine değinen Başkan Odabaşı “STK’lar ilçemiz ve bizim için önemlidir. Oy kaygısı nedeniyle değil, STK’ların toplum üzerindeki önemli görevlerini bildiğimiz için STK’ların yanındayız. Katılımcı yönetimi kendimize ilke edindik” dedi.

SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRE

KIR-DER Başkanı Nevzat Dulkadir, Yozgatlılar Derneği Başkanı Menderes Köksal, Ankara Kulübü Derneği Başkanı Uğur Okman, Çankırılılar Derneği Başkanı Mustafa Taş ve Çorumlular Dernek Başkanı Osman Ulunç, STK’lara yer tahsis edilmesi talebinde bulunurken, Çanakkale gezisi için Odabaşı’nın kendilerine verdikleri sözü hatırlattı. Başkan Odabaşı Çanakkale gezilerine yoğun bir talep olduğunu ifade ederek “Daha önce verilmiş bir sözümüz var. Bu sözümüzü yerine getireceğiz ama imkanlar dahilinde.” dedi. 

AYRILTIRMAYA DEĞİL, BİRLEŞTİRMEYE GELİYORUZ 

Çorumlular Başkanı Osman Ulunç’ta Başkan Odabaşı’nı 26 Mayıs’ta yapacakları etkinliğe davet ederken, Orta Anadolu illeri olarak Gölbaşı’nda faaliyet gösteren derneklerle güç birliği yaptıklarını, kimseye uzak yada yakın olmadıklarını söyledi. “Ayrıştırmaya değil, birleştirmeye geliyoruz” diyen Osman Ulunç, iş birliği yaptıkları derneklerin Gölbaşı’nın en önemi ve en güçlü hemşeri dernekleri olduğuna  dikkat çekerek, Gölbaşı’nın ve hemşerilerinin menfaati için çalıştıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2013, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER